Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudod, hogy mik szüleid...

Tudod, hogy mik szüleid kedvenc (zene)számai?

Figyelt kérdés

Bármilyen stílusban.

Konkrétan mi?

2021. ápr. 28. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Apuét tudom (rá hasonlítok, vele egy húron pendülünk), szégyenemre, anyuét nem (pedig őt is imádom, mindennél jobban).
2021. ápr. 28. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedvencet nem tudok, apám inkább rockot meg metált hallgat, AC/DC, Metallica, Guns'n'Roses, illetve ilyen pszichedelikus zenéket, anyámról meg tudom, hogy egy nagy Michael Jackson fan volt.
2021. ápr. 28. 23:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyum 65, pink floyd, deep purple.
2021. ápr. 29. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Édesapám rockot hallgat. Ozzy osborn, tankcsapda, Hobó stbstb.

Édesanyám is a régi rockot pl Creedence Clearwater Revival,

kedveli, a régi olasz dalokat, Ricci e poveri,a régi disco számokat.

Szüleim 63 évesek.

2021. ápr. 30. 22:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem változott a zenei ízlése, régen is meghallgatta ezeket a klasszikus cigány zenéket, most is. A technot mindig is rühellte.

Apukám régen Jean Micheal Jarre-ért volt oda, meg a Pink Floydért.

2021. nov. 6. 17:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mik a kedvenc zenéik. 60-as évek a dalfesztiválok zenéi, tánczenék, Kovács Erzsi, Dobos Attila, stb, es még Máté Péter, s az ezenkél kissé modernebb Omega. De onnan nincs tovább a rock felé. Tehat nekik mar nem volt meg a Bergendy, vagy az LGT. Hobót kifejezetten utálták, de éppenséggel Zoránt is. Pedig azt még bírhatták volna az ízlesükkel... Szóval en az ilyen finomhangolást is tudtam nálunk.

De pl. nem érezték a rockot soha egyáltalán. Mike oldfieldet nem tudom hova soroljam de azt pl bírták. De azt sem tudták ki volt Radics Béla, azt en meséltem el nekik, pedig az ő kortársuk, nem az enyém. Próbálták a komoly jazzt megszeretni, de nem ment nekik. :) Pedig az olyan menő...

2021. nov. 7. 23:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám régen szerette a magna cum laudet, apukám meg a jazzt szereti. Szerintem még ők sem tudják, hogy mi a kedvenc számuk és én sem tudnék saját kedvenceket sorolni. Mi nem vagyunk valami nagy zenerajongók.
2021. nov. 8. 00:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyjából tudom. :)

Mindkét szülőm 63 éves. Anyum főként magyar előadókat hallgatott (bár direktben szinte sosem hallgat zenét). Tudom, hogy kifejezetten szereti Demjén Fernc hangját, mondjuk a Szerelem vonatot meg a Szabadság vándorait.

Apum sokkal nagyobb zenerajongó, rengeteg zenét hallgat. Ő a brit és amerikai rockot szereti legjobban, mint Led Zeppelin, Pink Floyd vagy Bob Dylan. Hogy van-e egy kedvenc dala? Hmm, szerintem ő sem tudna választani.

2021. dec. 12. 23:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét kedvenc számuk nincs, kedvenc előadók vannak, azokat tudom,ilyeneket szeretnék: LGT, Republik, Omega, Koncz Zsuzsa, Hobó, Pink Floyd, Queen, Kiss, több most nem jut eszembe, plusz operákat hallgat apukám sokat. 60-65 évesek
2023. jún. 26. 14:16
 20/21 NTBS ***** válasza:
Szécsi Pál.
2023. jún. 27. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!