Tudod, hogy mik szüleid kedvenc (zene)számai?
Figyelt kérdés
Bármilyen stílusban.
Konkrétan mi?
2021. ápr. 28. 16:05
1/21 anonim válasza:
Ket 50koruli szulorol van szo.
Demjen Ferenc,Horvath Charlie,ABBA,Queen,Michael Jackson,Deep Purple.. toluk barmi johet.
Persze meg van 500 masik (retro) eloado is,de nem jut eszembe hirtelen.
2/21 anonim válasza:
Lady Gaga, Michael Jackson, Avicii.
3/21 anonim válasza:
Sosem ertettem ezt a kedvenc zeneszam kerdest. Imadom a zenet,a szuleim is,de konkretan egy zenecimet sem tudnek mondani,amit barmikor,barmennyiszer megtudnek hallgatni. Jo zeneket mar annal inkabb.
A “kedvenc” zenet,ha sokszor hallgatod,megunod es ezaltal nem lesz kedvenc,csak egy jo zene.
Szoval ne lepodjon meg senki,ha a legtobben eloadokat fognak irni,mert erre nehez valaszolni.
4/21 Metionin válasza:
Anyám Zámbó Jimmyt imádja, apámnak tökmindegy csak szóljon valami, régen magyar nótát hallgatott mert azt adta a rádió, kedvence nincs, legalábbis nem tudok róla.
5/21 anonim válasza:
Igen. Anyukámnak Máté Péter: Azt súgta a szél (66 éves), apukámnak pedig Varga Miklós Ébredj (68 éves)
6/21 anonim válasza:
A mai slágereket,amit a rádió 1 játszik
Dualipa,the weekend,ladygaga,mileycyrus,Selena,avicci....
7/21 anonim válasza:
Anyukám: ABBA
Apukám: King Crimson
8/21 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés. Szégyellem magam, de nem. Azt tudom, hogy anyám utálja a népzenét és a klezmert, a klasszikus zenét viszont szereti, de hogy azon belül... Fogalmam sincs.
9/21 anonim válasza:
A lányom apja (50-F, vagyis én) mostanában a Draconian Sovran, valamint Under a Godless Veil albumát hallgatja leggyakrabban.
10/21 A kérdező kommentje:
9: és szüleidé?
2021. ápr. 28. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!