Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövő héten találkozom a párom...

Jövő héten találkozom a párom gyerekével, először. Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés

Közös döntés alapján váltak el 2 éve, én utána jöttem képbe, az exfeleség mégis utál, ellenem hangolja a gyereket, pedig nem is ismer. A gyerek 15 éves, elég befolyásolható típus a párom elmondása alapján, de nagyon sokat beszélgettek rólam, rólunk, az életünkről, és mostmár eljutottunk odáig, hogy szeretne engem megismerni, kíváncsi, érdeklődő (eddig sem erőltettük, csak reménykedtünk benne, hogy eljön ez az idő). Jövő héten találkozunk, eljön hozzánk az én lakásomba, ahová a párommal összeköltöztünk, és tervezünk egy rövid kis kirándulást ha jó idő lesz, ill. ha nyitnak az éttermek, akkor egy ebédet, az éttermet majd a gyerek választja.

Volt valaki már ilyen helyzetben? Hogyan viselkedjek, vagy hogyan ne? Zavarban leszek szerintem, szeretnék nagyon megfelelni, "jól teljesíteni". Adna valaki tanácsot?

2021. ápr. 22. 14:39
1 2
 11/12 Tseppkoe ***** válasza:
Jövő hét, ...valószínű a hétvége...
2021. ápr. 23. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy csak most reagálok, végül úgy alakult, hogy már most hétvégén össze tudtuk hozni a találkozást szombaton, és nagyon jól sikerült! Megfogadtam a tanácsaitokat, laza voltam, nem erőltettem semmit, magamat adtam, kedves voltam, de nem túl sok (legalábbis a párom elmondása szerint, én azért izgultam :D). Kirándultunk egyet, étterembe mentünk, és talán valaki ezt megvesztegetésnek gondolja, de bementünk egy H&M-be is szétnézni (lányról van szó), és egy csini póló új tulajdonosa is lett, nagyon örült neki. Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat, nekem pedig óriási kő esett le a szívemről :) Köszönöm mindenkinek :)
2021. ápr. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!