Miért vagyok ilyen könnyen "szerelembe" eső?
Figyelt kérdés
Nővérem szerint beteges vagyok, de eddig még soha sem volt barátom, talán ezért várom már, hogy legyen vmi. Ha megismerkedem egy olyan vkivel aki tetszik külsőleg, akkor már elkezdek beleesni. Azokba meg végképp akik nem csak külsőleg tetszenek, hanem belsőleg is. Pl pár hónapja találkoztam valakivel aki tetszett külsőleg, és ahogy megismertem beleestem, mert levett a lábamról, de nem is udvarolt, csak barátkozott s én félreértettem :D Ezek a fellángolások max 1-2 hónapig tartanak, aztán jön a következő.2010. aug. 21. 22:37
11/11 anonim válasza:
Jaj, velem is ez van. Csak nekem sokkal rosszabb. Mondjuk nem biztos. Ha már van valami olyan egy emberben, ami nekem tetszik (vagy csak azt hiszem, hogy tetszik) akkor már kész.
Ezért is nem nagyon szeretnék senkivel se összejönni még egy jó darabig, mert nem tudom, hogy mi az igazi, és mi nem.
Talán csak keresem azt, amit tényleg szeretném, ha meglenne egy pasiban. Mert még elég fiatal vagyok.:)
Mondjuk nekem inkább szenvedés 1-1 ilyen állapot, mint öröm. Remélem neked máshogy van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!