Mi legyen az autóval?
Ó, hát tök egyszerű a megoldás.
Amikor majd felhánytorgatják, hogy:
- Örüljél, hogy kaptál egy autót, fiam.
- Ja, fater, egy motorhibás xart.
Ennyi. Vágj vissza, aztán majd szépen leállnak róla.
1-es vagyok: Halljátok, írtam egy frappáns visszavágó szöveget, az le lett pontozva, a második meg megkérdezte hány éves, az meg fel lett pontozva. :D :D :D
Hát most feldobtátok a napomat!
Szerintem, mondd meg, hogy a kocsin kívül más szükségleteid is vannak, és a testvérednek sem hántorgatják fel, hogy már kapott ezt meg azt, amikor valami teljesen más dologra van szüksége. Ráadásul, ha ennyir nem jószívűségből, vagy segíteni vágyásból adták, akkor inkább visszaadod, mert nem akarod életed végéig ezt hallgatni.
Nem tudom egyébként mire lenne szükséged, de próbáld azért minimalizálni, és ha teheted egy kicsit légy önállóbb pénzügyi tekintetben. Átérzem, hogy a testvéred ezek szerint kicsit elönyben van részesítve, és persze járna neked is, ami neki, de ha eddig is kivételeztek vele, akkor ez már nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!