Mit éreznél, és hogyan reagálnál arra, ha édesanyád azt mondaná Neked hogy az volt a legrosszabb döntés az életében hogy Téged megszült?
föl kellene pofozni az anyát aki ilyet mond..
vigasztald, mondd neki hogy nem komolyan gondolta, csak az ingerültség..
nekem is sokszor mond ilyet anyám sőt még azt is a fejemhez szokta vágni hogy én nem vagyok az ő gyereke,biztos elcseréltek a kórházba..
16/L
Ingerült??? Fáradt??? Akkor sem lehet ilyet mondani?!!!Miféle kifogás ez? Milyen anya az ilyen? Nem mentséget kell neki keresni, hanem felháborodni!!!
Nekem is volt, hogy fáradt volt anyukám, de akkor azt is mondta. Hogy most fáradt, majd holnap beszélünk. Elképzelni se tudom anyukám hangját, hogy ilyeneket mondana nekem.
Egyetértek!
Megszüli a gyereket, a gyerek jön egy ilyen világra az anya meg még rásegít. Gratulálok, szép.
Szerencsére már megnyugodott
És sajnálok mást is aki ide írt, és ilyesmiket mond neki az édesanyja
Azért a helyedben elgondolkoznék,hogy miért mondta ezt az anyja...na jó valószínűleg mérgében,de mi vezetett idáig?
Mert aztán pár év múlva írhatsz esetleg ide,hogy feleségem egy szál bugyiba ideköltözött,most válunk,a gyereket eltiltja,meg követeli a házamat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!