Csak szerintem képmutatás ez anyám részéről? Mire jó ez?
Apámmal már nagyon sok éve elváltak, lett neki egy új felesége. Egy ideig csak apámmal beszélt (amennyire miattam szükség volt rá) de pár éve felvette a nővel is a kapcsolatot. Személyesen csak egyszer találkoztak mert messze laknak apámék és annyira nem szoros velük a kapcsolata, hogy össze járjunk vagy valami. Szóval apám hozott, vitt.
Anyám már pár éve elkezdett nyalizni a nőnek minden előzmény nélkül. Mindig ír neki akármilyen ünnep van, házassági évfordulójukkor, imádomozza a képeit, jópofizik neki, irogat neki kommentbe, stb. Viszont mikor apámék nincsenek a közelbe elhordja mindennek, meg hogy eltartatja magát apámmal, nem képes dolgozni, stb, stb.
Én nekem sem a szívem csücske a nő (az most mindegy miért..) de én nem érzékeltetem vele, hogy mennyire szeretem őt és nem álszenteskedek össze vissza a szemébe mikor meg odébb megy akkor kibeszélem.
Jogos a “kiakadásom”? Mire jó ez anyám részéről?
Igen, anyád kétszínű!
Kifelé szeretné mutatni, hogy ő milyen "modern" jó fej, miközben irigy és talán még egy kicsit féltékeny is.
Ne törődj vele, hanem tanulj belőle!
A negatív példa is példa.
Igen már nem indokolt nagyon beszélgetniük sem apámmal, semmit sem csinálok amit meg kéne vitatni vele. És már nem is anyukámmal élek.
Ő elég sok ember felé viszonyul így és nem igazán tudok ezzel azonosulni.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy apukám családjával is csak azóta tartja a kapcsolatot és nekik is ugyan így nyalizik egytől egyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!