Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti, hogy fogadnátok ha a 20...

Ti, hogy fogadnátok ha a 20 éves lányotok egy transznemű fiút hozna haza?

Figyelt kérdés

Aki nem tudja a transznemű fiú, aki lánynak született.

Ti, hogy reagálnátok rá? Hogy viselkednétek vele pl.: egy nagyobb családi ebédnél?

2021. ápr. 1. 10:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Tegyük fel, hogy komolyan veszem a kérdést:

Nem is tudnád, hogy transz ül az asztalodnál. Nekem van transz ismerősöm, én fiúként ismertem meg.

Fel sem merült bennem, hogy ő lány lenne vagy akármi, maximum az, hogy szegényt milyen vacak genetikával áldotta meg a sors, hogy alacsony vékony stb, nem elég férfias. Eleve csak onnan tudom a dolgot, hogy egyszer elém rakta a személyijét, hogy szeretne elmesélni valamit, ő eredetileg nem Alex, hanem Alexa.

Nyilván utólag okos az ember, összerakható a sok apróság, de mégsem gondoltam erre korábban.

Szóval ha az asztalnál ott ülne egy fiú, hogy a lányod új barátja, biztos vagyok benne, hogy nem esne le a dolog, hacsak nem jelentik be előre, hogy ez a helyzet.

2021. ápr. 1. 11:27
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Az enyém nem hozna haza mert nem az a tipikus laza szülő vagyok.
2021. ápr. 1. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Hát az biztos, hogy nem örülnék neki
2021. ápr. 1. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem érdekelne
2021. ápr. 1. 16:46
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Ha szeretik egymást, akkor engem aztán a legkevésbé sem érdekel hogy transznemű fiú.
2021. ápr. 1. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Mennyi idióta van itt.
2021. ápr. 1. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
37%

Nem lenne probléma a nagyobb családi ebédnél. Addig ugyanis nem jutna el a b**i: a lányom olyan nevelést kapott, amiben két nem van és születéskor eldől, melyikbe tartozol. Az ilyen "hát, én nem is tudom" kaliberű k*csögök nem lépnek be a kapumon. Nem azért, mert én verem agyon őket: a lányomat sem érdeklik, ott irtja őket, ahol csak lehet, mert ez minden, csak nem egészséges.

Bármilyen hihetetlen, vannak még ilyen családok. És nem csak azért, mert Viktor király azt mondta: neki még híre sem volt, mikor nálam már így működtek a dolgok és így választottam feleséget.

2021. ápr. 1. 23:13
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

Elfogadnám hogy leszbikus.

A fiu nekem az, aki f@sszal a lába közt születik. Pontozzatok le😊

2021. ápr. 8. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A 17-es egy kicsit durván fogalmazott,de annyiban igaza lehet, hogy az aki konzervatív nevelést kap, nem igazán fog ilyen társaságban keresgélni..
2021. ápr. 8. 11:26
 20/21 anonim ***** válasza:
41%

19

Általában az ilyen szülők gyerekei szívják a füvet 2 pofára, járnak gangbang partykra, és nyalják a puncit apu tudta nélkül.

2021. ápr. 8. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!