Ti, hogy fogadnátok ha a 20 éves lányotok egy transznemű fiút hozna haza?
Aki nem tudja a transznemű fiú, aki lánynak született.
Ti, hogy reagálnátok rá? Hogy viselkednétek vele pl.: egy nagyobb családi ebédnél?
Tegyük fel, hogy komolyan veszem a kérdést:
Nem is tudnád, hogy transz ül az asztalodnál. Nekem van transz ismerősöm, én fiúként ismertem meg.
Fel sem merült bennem, hogy ő lány lenne vagy akármi, maximum az, hogy szegényt milyen vacak genetikával áldotta meg a sors, hogy alacsony vékony stb, nem elég férfias. Eleve csak onnan tudom a dolgot, hogy egyszer elém rakta a személyijét, hogy szeretne elmesélni valamit, ő eredetileg nem Alex, hanem Alexa.
Nyilván utólag okos az ember, összerakható a sok apróság, de mégsem gondoltam erre korábban.
Szóval ha az asztalnál ott ülne egy fiú, hogy a lányod új barátja, biztos vagyok benne, hogy nem esne le a dolog, hacsak nem jelentik be előre, hogy ez a helyzet.
Nem lenne probléma a nagyobb családi ebédnél. Addig ugyanis nem jutna el a b**i: a lányom olyan nevelést kapott, amiben két nem van és születéskor eldől, melyikbe tartozol. Az ilyen "hát, én nem is tudom" kaliberű k*csögök nem lépnek be a kapumon. Nem azért, mert én verem agyon őket: a lányomat sem érdeklik, ott irtja őket, ahol csak lehet, mert ez minden, csak nem egészséges.
Bármilyen hihetetlen, vannak még ilyen családok. És nem csak azért, mert Viktor király azt mondta: neki még híre sem volt, mikor nálam már így működtek a dolgok és így választottam feleséget.
Elfogadnám hogy leszbikus.
A fiu nekem az, aki f@sszal a lába közt születik. Pontozzatok le😊
19
Általában az ilyen szülők gyerekei szívják a füvet 2 pofára, járnak gangbang partykra, és nyalják a puncit apu tudta nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!