A volt férjem és a jelenlegi férjem neve megegyezik. Természetesen csak a vezetéknév. Kisfiút várok és nem szeretném az apja nevét adni ezen okból?
Figyelt kérdés
Sokat szenvedtem az első házasságomban. A két nagypapa neve is megegyezik. Egy régi magyar név. Most haragszanak rám mert a fiú az apja nevét kapja. Olyan nagy dolog hogy nálunk a nagyszülők nevét?2021. márc. 30. 18:46
21/25 anonim válasza:
De akkor se tiszta, hogy most akkor, ha az apja nevét kapja a gyerek, mondjuk ő is Kovács József lesz, akkor mit számít, hogy az ex Kovács Ferenc volt?
Totál zavaros.
22/25 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy az első férj is Kovács Péter és a második is (gondolom, ilyen gyakori névről van szó), és nem akarja, hogy a gyerek is Kovács Péter legyen.
Én se kedvelem az öröklődő neveket, de az ex miatt ódzkodni tőle szerintem fura, felejtsd már el az exet.
23/25 anonim válasza:
Utolsó, de azt írja az eredeti posztban, hogy csak a vezetéknév egyezik.
Pont emiatt nem értjük, hogy mit zagyvál az apuka, meg a két nagypapa nevéről.
24/25 anonim válasza:
Akkor add neki az én nevemet. Engedélyt adok rá.
Még az is lehet hogy én vagyok az apja.
25/25 anonim válasza:
Mi van?? Írd már ki értelmesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!