Nem szeretnek a szüleim.19 éves lány vagyok és nem értik meg, hogy felnőttem. Decemberben megyek ki külföldre dolgozni. Hiányozni fogok nekik? Rájönnek akkor, hogy elrontották a dolgokat?
Már eléggé régóta érzem, hogy nem szeretnek. Főleg apa. Mivel nem hasonlítok rá (barna hajam és bőröm van), a húgom meg tiszta apa (szőke). Jó párszor azt vágta a fejemhez, hogy én egy selejt vagyok, nem vagyok a gyereke. Volt olyan, hogy rászóltam a húgomra vmi miatt és én voltam a hülye, és feljött a szobámba és megfenyegetett h kettétöri a laptopom, ha mégegyszer ilyet mondok, aztán pedig leverte a polcaimat és rengeteg mindent összetört. 3 hete pedig bejött a szobámba és felborította a szekrényemet, mivel nemtetszett neki ahogy áll (már selejtes volt mikor összeraktuk, ferdén állt kicsit). Azt mondta, hogy megnem próbáljak újat venni, mivel annak is az lesz a sorsa. Azóta dobozokban vannak a ruháim. Ott köt belém ahol tud, múlthéten kajálás közben szólt be, nem tetszett neki, hogy elszőr a sűrűjét ettem meg a kajának. Megkérdezte, h miért zavarja. Válasza: Hogy tudjalak csesztetni, ne legyél ennyire boldog.
Ekkor nálam betelett a pohár. Neten kerestem munkát magamnak (au pair) és vasárnapra meg is lett a repjegyem. Szóval azóta meg ezen balhézik mindkettő, hogy miért menekülük, nem vagyok normális, meg miért viselkedek 10 éves szinten. Most karácsony előtt megyek ki angliába, meghatározatlan időre. Hiányozni fogok nekik? Nekem rossz lesz mivel sok barátomat hagyom itt, de nem látok más megoldást, mint a menekülést. Mindig azzal jönnek, h a fősulit is ők fizetik (államis vagyok) egyszer nem vettek nekem könyveket, jegyzeteket. Sajátpénzemből vásároltam mindig, ők csak az 500 ft-os bérletet veszik meg mindig.
Amúgy anya is 22éves korában összeveszett az anyjával, és idén (39 éves) békültek ki. Lehet, hogy velem is ez lesz? Amúgy szerethetnek engem? Valaki van hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!