Hogyan vegyem rá, hogy menjen orvoshoz?
A férjem kamionos és van a lábával valami. Sokszor görcsöl neki de nagyon. Sokszor arra kélek fel, hogy csak mocorog meg félig járkál. A múltkor elmentem vele és pont az autópályán voltunk amikor görcsölt neki (de annyira hogy könnyes lett a szeme, pedig ő bírja a fájdalmat) levette a kormányról a kezét és pár métert csúsztunk a szalagkorláton és hangosabban megkérdezte tőle, hogy "mit csinálsz?!" erre elrántotta a kormányt és egy kicsit neki ment egy személyautónak utána pedig hátulról belénk jött egy másik kamion (szerencsére nem nagyon sérült meg senki). Szeretném ha elmenne egy orvoshoz vagy valami, de ő nem megy orvoshoz mert "minek? ha már félig halott vagyok elmegyek".
Hogyan vegyem rá?
Minden nap elmondom neki egy csomószor, hogy jó lenne ha elmenne.
Pár éve az egyik haverjával valamit fűrészeltek és véletlenül belevágtak a kezébe de úgy, hogy még a csontba is belevágtak. Akkor sem akart orvoshoz menni én meg "titokba" kihívtam és akkor is olyan ideges lett.
Szerintetek ha megint lesz ilyen kihívjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!