Kiköltöznél egy évre úgy külföldre, hogy nem látod egyik családtagodat sem egy év alatt?
Én sem láttam több, mint egy éve a szüleimet és a testvéreimet. Szerintem is ez olyan dolog, ami megesik, ha külföldre költözik az ember, de én felvállalom, hogy nekem ez nem könnyű, még úgy sem, hogy a férjem mellettem van.
Nekem nagy álmom volt Kanada, még az IELTS-t is megcsináltam, aztán mégis úgy döntöttem, hogy maradok Nyugat-Európában, ahol azért elérhető közelségben van a családom. Ahogy idősödöm, kezdem felfogni, hogy az idő véges és hogy a technológia meg a videohívás jó dolog, de nem helyettesíti a személyes találkozást. Nem sokkal azután, hogy meghoztam ezt a döntést, apukámat majdhogynem a halálból hozták vissza az orvosok.
Persze rengeteg dolgot kaptam a külföldi léttől, amiért nagyon hálás vagyok, és ezalatt elsősorban nem a pénzt értem. Nem költöznék vissza, de attól még vannak olyan napok, hogy iszonyatosan nehéznek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!