A szülők általában hol tartják a dugipiát?
Igen ez pont az aminek látszik és nem egy haverom kérdi.
Szóval valaki nem tudna mondani nekem egy logikus választ?
🤣🤣🤣
Az en szuleim nem tartottak otthon piat soha. Lehet nem veletlen 😅
Egyebkent hutoben, kamraban, szekrenyben, garazsban, pinceben szoktak tartani. Ha valaki tenyleg dugdossa, mert a gyereke kulonben meginna elole, akkor isten tudja, hol tartja :)
Nem értem miért kell "dugipiát" tartani. :D Normális családban megvan az alkoholnak a helye, ideje, mennyisége. Mi sose dugdostunk semmit, ott van a szekrényben/kamrában/hűtőben minden. Nyilván kisgyerek nem fér hozzá, az idősebbet meg nem úgy neveltem, hogy egy délután végigszlopálja az összeset ami otthon van, aztán tajtrészegen fetrengjen a kádban.
Apám anno úgy dugdosta anyám elöl, hogy szállásos munkát vállalt, mert anyám antialkoholista volt, és válás lett volna egy doboz sörből. :) Szerintem ennek nincs így értelme.
Feltételezem, a kérdés ok az, hogy a kérdezö valamelyik szülöje alkoholista és el akarja tünteni a felhalmozottt dugipiákat.
Akárhol lehet, minden elképzelhetö és elképzelhetetlen helyen: szekrények szerszámok, autó ülés alatt, bútorok mögött, használaton kívüli bútorokban, ócska kartondobozokban. heverök rúgói közt, szekrények tetején vagy mögé madzagon lelógatva, böröndökben, utazótáskákban - meg akárhol máshol is.
Basszus..dugipinát olvastam😂
Latszik hogy késő van😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!