Mennyire gyakori az hogy polgári esküvő után pár évvel később van a templomi esküvő?
Nézd, ha vallásos lennél, és lenne jelentősége a templomi esküvőnek, akkor nem érdekelne, szokás vagy sem, megtartanátok és kész.
Így mi értelme van?
Az én szüleimnek polgári esküvőjük volt 1976-ban és a 25. házassági évfordulójukon volt a templomi.:)
Eredetileg akartak, csak volt valami oka, hogy nem tudták intézni...nem emlékszem mi, de annyira jó volt, hogy mi is ott voltunk(gyerekek, unokák) a 2.-on, hogy már akkor elhatároztam, hogy majd nekem is így lesz.
A férjem sem és én sem vagyunk azok a tipikus hívők, de ha megéljük a 25. házassági évfordulónkat, akkor az a terv, hogy mi is megerősítjük az esküvőnket. (nyáron lesz a 18.)
Nyáron lesz a 20. házassági évfordulónk (polgári). De nem tervezünk egyházi esküvőt.
Nem is értem minek foglalkozol azzal, hogy mennyire gyakori vagy sem. Nem tök mindegy? Csináljátok úgy, ahogy neketek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!