Mit vehetnék a Nagypapám 70. szülinapjára?
Figyelt kérdés
nem sztiptiz meg ilyenekre gondolok.:D nagyon szeretem olyan jófej, fiatalos. =) csak most kb 1 hónapja derült ki, hogy beteg. =(:S nem akarok ilyen izé ajándékot venni:S2010. aug. 18. 22:53
1/10 anonim válasza:
Egy nagypapának nem nehéz ajándékot venni, mert mindennek tudnak örülni. Van közös képetek? Ha van szépen bekeretezteted és az is szép ajándék lehet. Annak biztosan nagyon örülne.
2/10 anonim válasza:
Közös szinház látogatást,valami programot ahová együtt menn
4/10 anonim válasza:
Valami régiséget, vagy ami az ő fiatalkorában volt elterjedt. Pl egy antik könyv esetleg?
6/10 anonim válasza:
Csináltathatsz egy szép fotókönyvet a családtagokról, gyerekeiről, unokáiról.
Esetleg fényképes családfát régi fényképek felhasználásával.
7/10 anonim válasza:
én nagypapám 90. születésnapjára egy üveg sajátkészítésű lekvárt adtam egyedi kézzel készítet cimkével és nagyon örült neki! szóval a nagypapák többnyire mindennek örülnek, főleg ha magadból is beleteszel vmit, én vmi kézzelkészítettet javasolnék.. az személyes és sokkal többet jelent főleg egy nagypapának.
8/10 anonim válasza:
Ne haragudj,de nem értelek!!Mit jelent az,hogy "izé ajándék" ??? És mi a baja a papádnak,ha nem túl indiszkrét a kérdés...remélem nem nagy probléma,de mivel 70 éves lesz,én mindenképpen olyan jellegű ajándékra gondolnék,ami közös élményt jelentene mindkettőtök számára!! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vlaszokat. :)
Imádja a teákat, vetem eki egykülönlgeset. :) és csinálk neki egy ilyen "oklevelet" a Legjobb Ngypapának, és lesznek képek hzzá. =)
amúgy vki kérdezte, azért mert daganatos, és nem akarok ilyen helyzetbe "buti ajándékokat".
Köszi mindenkinek. =)
2010. aug. 19. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!