Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha félig...

Szerintetek gáz, ha félig lengyel származású vagyok?

Figyelt kérdés
Ma nézegettem a családfámat és erre jöttem rá... és szerintem jobb, mintha mondjuk félig cigány lennék. :DD
2010. aug. 18. 20:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"A nővérem meg válogatott sportoló, amikor bajnokságokra jár, meséli, hogy ott mindig lengyelekkel ülnek egy asztalhoz, és együtt utálják a románokat meg az oroszokat :)"

Mi a lengyel kollegáimmal románokkal és oroszokkal dolgoztunk együtt, meg szerbekkel és bolgárokkal, mindez Bulgáriában. Ja és volt egy szlovén srác is. Senki nem utált senkit mert hogy innen vagy onnan származik, és nem ez alapján dőlt el hogy valaki gáz vagy sem.

Az viszont tény hogy a lengyelekkel jöttem ki a legjobban, ott volt a legkisebb a kulturális különbség, egy lengyel lánnyal laktam, rengeteget buliztunk és sokat feljött nálunk is a lengyel magyar barátság téma.

Szóval sose szégyelld! :) Ha meg lány vagy nagyon örülj a lengyel lányok akiket ismerek egytől egyik gyönyörűek, nem tudom hogy csinálják a génekben lehet. :)

2010. okt. 11. 17:57
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy!!! Imádom a lengyeleket <3 Beszéled is a nyelvet?
2010. okt. 11. 18:35
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha félig lengyel vagy, akkor az nem azt jelenti, hogy az egyik szülőd lengyel?

És erre csak nemrég jöttél rá?

2010. okt. 11. 18:48
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, hogy egyáltalán felteszed ezt a kérdést? Szerinted egy lengyel ember kevesebb, mint egy magyar? Ha nem, akkor mi itt a kérdés?
2010. okt. 11. 19:48
 25/29 anonim ***** válasza:

Miért kéne szégyellned? Inkább az a gáz, hogy felteszel egy ilyen kérdést és hogy lenézed a romákat...

Amúgy tényleg akkor lennél csak félig lengyel, ha az egyik szülőd lenne az. Én pl. tényleg félig lengyel vagyok, mivel anyukám lengyel, nagyszüleim, a rokonok is kint élnek. Apám magyar, így mindkét nyelvet beszélem. Sose kritizáltak emiatt, sőt inkább érdekesnek szokták tartani.

2010. okt. 11. 21:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az összes választ, de én is csak azt mondhatom, hogy abszolut NEM!!! Miért ha gáz akkor meg tudod változtatni? Szerintem nem az a lényeg, hogy ki honnan származik hanem az hogy hogyan viselkedik. Mert sajnos minden nemzetnem meg van a maga szennye még a magyarnak is, de ugyanúgy megvan a jóoldala is. Ez inkább az egyéntől függ és nem attól hogy mi a származása. Sőt ha "keverék" vagy az még jobb, mert több kultúrával tudsz azonosulni, esetleg több nyelven beszélsz. Sőt az biztos hogy az utódaid nem lesznek betegek, mert nem vagy "beltenyészet" bocsi az éles kifejezésért.
2010. okt. 11. 22:51
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ha bármilyen más származásod lenne, az nem lenne gáz. De az, hogy félig lengyel vagy, az nagyon gáz. Nagyon.

Az pedig, hogy így ilyen formában írod ide ezt a kérdést csak az igazam bizonyítja. Egyébként a legelső válaszolóval értek egyet!

2010. okt. 11. 23:25
 28/29 anonim ***** válasza:

"Lengyel, magyar két jó barát

Együtt harcol, s issza borát!"

Egyáltalán nem gáz :D

2010. okt. 12. 10:01
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez fura.. nem lehetsz felig lengyel, ha ezt csak csaladfa nezegetes közben vetted eszre. En felig lengyel vagyok, de ezt tudom azota, amiota az eszemet tudom, mert apam lengyel allampolgar. Ez eleg hamar kiderül, pl altalaos iskolaba bele kellett irni az ellenörzöbe megjegyzeskent, hogy az apa lengyel allampolgar, ilyen-olyan tartozkodasi engedellyel van agyarorszagon. de, ha nalatok nem is kellett beirni, azert ez igen hamar kiderül, a nevedböl, meg amugy is...
2010. okt. 12. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!