Szerintetek gáz, ha félig lengyel származású vagyok?
"A nővérem meg válogatott sportoló, amikor bajnokságokra jár, meséli, hogy ott mindig lengyelekkel ülnek egy asztalhoz, és együtt utálják a románokat meg az oroszokat :)"
Mi a lengyel kollegáimmal románokkal és oroszokkal dolgoztunk együtt, meg szerbekkel és bolgárokkal, mindez Bulgáriában. Ja és volt egy szlovén srác is. Senki nem utált senkit mert hogy innen vagy onnan származik, és nem ez alapján dőlt el hogy valaki gáz vagy sem.
Az viszont tény hogy a lengyelekkel jöttem ki a legjobban, ott volt a legkisebb a kulturális különbség, egy lengyel lánnyal laktam, rengeteget buliztunk és sokat feljött nálunk is a lengyel magyar barátság téma.
Szóval sose szégyelld! :) Ha meg lány vagy nagyon örülj a lengyel lányok akiket ismerek egytől egyik gyönyörűek, nem tudom hogy csinálják a génekben lehet. :)
Ha félig lengyel vagy, akkor az nem azt jelenti, hogy az egyik szülőd lengyel?
És erre csak nemrég jöttél rá?
Miért kéne szégyellned? Inkább az a gáz, hogy felteszel egy ilyen kérdést és hogy lenézed a romákat...
Amúgy tényleg akkor lennél csak félig lengyel, ha az egyik szülőd lenne az. Én pl. tényleg félig lengyel vagyok, mivel anyukám lengyel, nagyszüleim, a rokonok is kint élnek. Apám magyar, így mindkét nyelvet beszélem. Sose kritizáltak emiatt, sőt inkább érdekesnek szokták tartani.
Szerintem ha bármilyen más származásod lenne, az nem lenne gáz. De az, hogy félig lengyel vagy, az nagyon gáz. Nagyon.
Az pedig, hogy így ilyen formában írod ide ezt a kérdést csak az igazam bizonyítja. Egyébként a legelső válaszolóval értek egyet!
"Lengyel, magyar két jó barát
Együtt harcol, s issza borát!"
Egyáltalán nem gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!