Szerintetek gáz, ha félig lengyel származású vagyok?
Szerintem tök jó, hogy félig lengyel vagy! Nagyon szeretem a lengyeleket, hihetetlenül barátságos népség, amikor Lengyelországban voltam, és ott megtudták, hogy magyarok vagyunk, tisztára belelkesültek, mind mondogatták, hogy lengyel-magyar barátság, és ölelgettek minket. (Kicsit fura is volt ez a nagy szeretet...:)) A nővérem meg válogatott sportoló, amikor bajnokságokra jár, meséli, hogy ott mindig lengyelekkel ülnek egy asztalhoz, és együtt utálják a románokat meg az oroszokat :) Ismerek Magyarországon élő lengyeleket is, azok is mind kedvesek, segítőkészek.
Egyébként meg, ki mondhatja magát 100% magyarnak? Az a fontos, hogy annak vallod magad, nem az őseid nemzetisége. Nekem nagyapám még nem beszélt magyarul, mert tót volt, a nevem meg tükörfordítással egyértelműen egy török szó, mégis magyar vagyok, és szeretem a hazámat. A török és tót génjeimmel és örökölt képességeimmel is ezt az országot akarom gazdagítani.
Én meg valami szar tót vagyok, még jó hogy ez anonim oldal.
Inkább lengyel meg cigány lennék mint tót.....
Tehát hogy a kérdésre válaszoljak: nem gáz!
Nemgáz :)
Én meg kisrészt szerb vagyok c(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!