Szerintetek melyik szebb név, a Dominik, a Bence vagy a Levente?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:06
21/29 anonim válasza:
En egyiket sem adnam, de ezek normalis nevek. Amugy 4 fius anyukabol, akit ismerek 3 fianak Levente a neve, a 4-dik Dominik. Szerintem a Dominik nem rossz nev, de a Domi becezes nagyon nem tetszik.
22/29 anonim válasza:
Levente.(Vadász)
De lehetne esetleg Benedek(Áldott), és akkor kiskorában Bence, nagykorában Benkő Bácsi.
Az idegenül csengő Dominiknál nekem jobban tetszik a Domonkos(Az Úré), volt egy ilyen tanárom. Régen ezt a vasárnap született gyerek kaphatta.
Vagy a Domokos. Domi.
24/29 anonim válasza:
Nekem a Levente tetszik ezek közül a legjobban, bár a Bence sem rossz. A Dominik egyáltalán nem tetszik-inkább a Domonkos formája.
25/29 anonim válasza:
Bence:
Túl sok van belőle, ezért szerintem nem érdemes gyereknek adni.
Dominik:
Nekem nagyon nem tetszik, kicsit olyan b-uzis.
Levente:
Na, ez egészen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!