Melyik a kedvenc lány neved?
Figyelt kérdés
Én Réka vagyok és szeretem is a nevem. Erről mit gondoltok?2010. aug. 18. 17:36
61/69 anonim válasza:
a Réka szép név sztem. de a kedvenceim: Szvetlana, Mira
62/69 anonim válasza:
Sok van-.de egy csomónál van az, hogy csak az eredeti vagy csak a becenév formája tetszik...
Bianka, Viola, Dalma, Tímea (ebből csak az eredeti), Kinga, Éva, Ágota Hédi, Beatrix/Beáta (bár inkább csak a Bea :D), Petra, Boróka, Pálma, Anna... kb. De főleg a Bianka meg a Dalma most :).
ja, meg minden szentnek maga felé hajlik a keze: Dorottya :D.
64/69 anonim válasza:
Szép név a Réka. Az én kedvenc lány neveim: Nikolett, Tímea.
66/69 anonim válasza:
Barbarának hívtam és mindig is szerettem/szeretni fogom a nevem, nekem abszólút tökéletes:) Igaz h ovodába csúfolták hogy Baba Barbi baba de mit számit:D oviba volt:) kedvenc lányneveim: szintén Barbara, Jázmin.:)
67/69 anonim válasza:
A Réka gyönyörű név, az egyik kedvencem, és így hívják a 20 éves unokanővéremet :)
Kedvenc női neveim: Johanna, Edit, Kinga, Karolina, Ida
69/69 anonim válasza:
Nekem a Szulamitnak a becézése, a Mita :-)
A Réka is elég szép, de túl sok Réka van meg igen... Úgy meg kell nyomni az elejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!