Szerintetek gáz, ha a fiamnak grúz barátnője van?
Figyelt kérdés
26 éves a lány, Tbilisziből származik.
A fiam 31.
Mennyire gáz szerintetek, hogy a barátnője egy kaukázusi országból jön?
2021. márc. 6. 21:47
31/49 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket sose értettem, egyébként egy fiatal szokott így fogalmazni, hogy "gáz", aki ilyen mértékben törődik a közösség véleményével.
Ez tényleg egy eldöntendő kérdés, ez alapján valaki szakít a barátnőjével vagy - ha tényleg apa írta ki a kérdést - akkor e vélemények alapján fiát megpróbálja befolyásolni?
32/49 anonim válasza:
Nekem a férjem teljesen más kultúrából származik. Több mint 10 éve vagyunk házasok. A kapcsolatunk elejét nagyon megnehezítette a családom ellenkezése, zsarolása, hogy hagyjam el, stb. Nem hagytam, öt választottam, nem bántam meg, ö a legcsodálatosabb ember akit ismerek és hálás vagyok érte a sorsnak. A családommal akkoriban nem simán véleményt mondott, úgy, hogy nem is ismerte (nem is beszélnek egy nyelvet sem), hogy szerintük "gáz" az a más kultúra, hanem rendesen megpróbáltak erőszakkal szétszakítani minden eszközzel amit el tudtok képzelni. Ez örökre rátette a bélyegét az én és szüleim kapcsolatára. Már elfogadták, nem tudtak mit tenni, gyerekeink vannak szép családunk boldogan élünk. Szerintem ha ezen a kérdésen kívül amit itt kiirtál, nem nyilvánítottál egyéb véleményt az esetleges "gázsággal" kapcsolatban, akkor ez maradjon is így. Már, ha nem akarod elveszíteni a fiad bizalmát. A gyereked felnőtt ember aki el tudja dönteni, kit választ. Amúgy meg miért lenne "gáz", hogy grúz? Csak? Minden hol találsz ilyent is és olyant is, nem attól függ, hogy valaki honnan jött.
33/49 anonim válasza:
A legjobb barinőmnek grúz az anyja rajta keresztül ismerek grúzokat,nagyon is jó fejek,bevállalósak,vagányak szerintem.
34/49 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Magyarázd már meg.
35/49 anonim válasza:
Nagyon gáz ahogy létezel. Ideje pszichológushoz menni.
36/49 anonim válasza:
Szerintem az a nagyobb gáz, hogy TE gáznak érzed.
37/49 anonim válasza:
Most az a baj, hogy nő? Vagy az hogy grúz? Vagy csak a kettő együtt?
🤔
38/49 anonim válasza:
Tökéletes pár:Balkáni férfi,kaukázusi nő.
39/49 anonim válasza:
Én egyébként abszolút nem vagyok partiképes az anyósom idézőjel,szemében,mivel bennem nincs zsidó vér,csak azt nem tudom,ha ennyire hazafi miért nincs Izraelben?
40/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 7. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!