Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire normális 18 évesen?

Ez mennyire normális 18 évesen?

Figyelt kérdés
Van egy lány unokatesóm, majdnem egyidősek vagyunk, ő 18 éves múlt. Nagyon jó vele a kapcsolatom, mindent meg tudok vele beszélni, nagyon bölcs tanácsokat ad és mindig éretten átgondolja a különféle helyzeteket. Sokan mondják rá, hogy egy igazi öreg lélek. Ami viszont nagyon nagyon meglepő, hogy a szellemi érettsége ellenére nagyon kislányos külsejű, és a múltkor az is kiderült hogy még 16 évesen játszott a barbie babáival. Na ezt nem tudom hová tenni, lehet a mai gyerekekkel van baj, amiért már 10 évesen a pasizáson jár az eszük, de ez akkor is durva. Valami törés érhette gyerekkorában?

2021. márc. 6. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

7-es, ó a terepasztal :) Nagyapám haláláig építgette és játszott rajta az akkor is már 30-40 fölötti fiaival.

Kérdező, magadba nézz először, mielőtt mást van neked képed megkérdőjelezni. A háta mögött persze. Csak nem félsz, hogy ha tőle kérdeznéd, akkor ízekre szedne és kiosztana (higgadtan, akár egy csúnya szó nélkül, mert a felnőtteknek ezekre sincs szüksége)?

Ja ha a kérdés rólad szólt, hogy normális-e a TE gondolkodásod, akkor nem, nem az.

2021. márc. 6. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Akkor ássam el magam a kertben, mert ma is örülök egy plüss macskának? Megyek is! :DDDDDDDDDDDD
2021. márc. 6. 15:43
 13/19 gerati6395 ***** válasza:
90%

És mi azzal a baj?

Én 52 éves vagyok és az ágyamon ott csücsülnek a kedvenc plüssbirkáim.

Fullos gamer gépeken nyomom fullban a legjobb, és legújabb game-eket.

És semmi gondom az életemmel.

Mi a különbség e között, és Barbi között?

2021. márc. 6. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

12 évesen még babáztam, jól ki is röhögtek érte, pedig csak szerettem frizurákat és ruhákat készíteni nekik.

A mai napig imádok színezni, minden mesét megnézek, ami szembejön, és bolondulok a csúszdákért, akár vízi, akár szárazföldi, pedig már réges-régen felnőttem.

Nem hinném, hogy az értelmi képességeimmel gubanc lenne, legalábbis az iskoláim és a jelenlegi munkám az ellenkezőjét mutatják.

Szerintem, nem érte őt semmilyen törés, csak fel meri vállalni azt, amit szeret. Mondjuk, előtted lehet, hogy hiba volt...

2021. márc. 6. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Én még 18 évesen is a plüsskutyusommal aludtam (ma is megvan, ott csücsül a polcon), és akkor mi van? Nem vagyok sem szellemi fogyatékos, sem gyerekes. Mellesleg 30+ vagyok (lassan 40 leszek), de nem szégyellem, hogy a mai napi nézek rajzfilmeket, meséket és simán leülök társasjátékozni a barátaimmal. Sőt, videójátékozni is szoktam néha, meg képregényeket olvasni (főleg mangákat). Na, és? Szerintem mindenki azt csinál, amit akar és szeret. Nem ez határozza meg, hogy kinek milyenek az értelmi képességei.

Amúgy, engem is fiatalabbnak néznek a koromnál, mert ilyenek a génjeim. De nem sajnálom. Jobb, mintha úgy néznék ki, mint egy 80 éves. :)

2021. márc. 6. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Én is baromi jó tanácsokat szoktam adni állítólag és a Pindúr Pandúrokra alszok el. Egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy ez baj lenne.
2021. márc. 6. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
En is kedvenc plusseimmel alszom pedig joval kozelebb vagyok mar a 30-hoz, mint a 25-hoz, egyutt elek a parommal, es megis. Imadom a meseket is. Felelossegteljes a munkakorom is. Es en is nyomom a hintazast ahogy lehetosegem adodik. Hat aztan 😄
2021. márc. 6. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen.
2021. márc. 7. 10:16
 19/19 Laylah ***** válasza:
100%
Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy elfelejt gyereknek lenni.
2021. márc. 7. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!