Elkényesztetett lányoknak hogyan alakul a sorsuk?
Tesóm jó példa, állandóan hisztizik 19 éves, de mint egy ovis olyan ha szülinapja vagy Karácsony jön, legutóbb egy ipad-ot hisztizett ki úgy , hogy a covid nagyon megviselte a családot, engem kirúgtak ,szüleimnek meg fele annyi bevétele lett. Ez őt nem érdekelte mert múlt év elején "megígértétek, hogy kapok ipod-ot. " rombolt, pl. telefonomat is majdnem eltörte, kocsiba ültünk és pont amikor körforgalomba voltam rávágott a vállamra mert én is ott voltam amikor megígérték.. ha nem megyek bele a növényekbe balra szétzúztam volna kocsit..
Elköltöztem akkor, de mint mondtam kirúgtak és albérletem nem tudtam volna fizetni, muszáj itthon lennem, és ismét hisztizik mert valami vezeték nélküli fülest akar ami apple cucc, mert ő csak apple cuccokat használ. ( egyébként megértem mert sokkal jobb mint bármi,) de a tiktok, a facebookon kívül nem ért semmihez, a zoom-ot is én állítottam be neki amikor lett az online oktatás. Teljesen ki vagyok akadva, aludni sem hagy mert verte az ajtóm, felkeltett..
Jah, egyébként iskolai gyakorlatért kap pénzt, 25 ezret egy hónapra a szakma + ösztöndíj , szóval gyakorlatilag több pénze van mint nekem.
Szüleim elkönyvelték bolondnak a tesóm és nekik jó mert az egészből semmit nem hallanak ház másik végén alszanak.. gondolom lesz aki kamunak gondolja ezt , cserélhetünk is, vevő lennék rá. Csak mehetnék már vissza dolgozni..
Itt már előttem leírták a többiek, csak megerősíteném, hogy az ilyen elkényeztetett libáknak áll a világ, általában találnak maguknak olyan ökröt, aki eltartja őket, és lenyeli a balhékat.
Ha nem álltok a sarkatokra a szüleiddel, a húgod nem fog megváltozni, mert ez így tökéletesen jó neki. Nektek kéne változtatni és felállítani a határokat.
Egyáltalán nem vagyok az erőszak híve, de ha hisztiből kis híján balesetet okoz, vagy éjjel veri az ajtómat, én biztos lezavarnék neki egyet visszakézből, de ez tényleg csak a saját vélemény em.
Azért én is sok mindent megkaptam anyagilag és úgy, ahogy 9-es leírta egyaránt, de ha így műsoroltam volna, akkorát kaptam volna, hogy a fal adja a másikat, tök jogosan. 19 évesen végképp. Mondjuk ennek az elkapatásnak a hátterét is átlátom azóta...
Szüleiteknek ideje a sarkukra állni, és megmondani, hogy kisasszony spórolja össze az ösztöndíjából, amit akar, mert most ezt nem engedhetik meg maguknak és hamarabb abba kellett volna hagyniuk ezt.
1:talalnakegy gazdag faszit aki eltartja őket.
2:piros bogyos gyümölcsökké válnak.
3:kifognak egy gazdag bántalmazó pasit akitöl az Blaha aluljároba kénytelen menekülni. Hogyaztán téged nyaggassanak,hogy segicsé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!