Hogy bírjátok, hogy ne menjen a család rovására a tanulás ?
Hogy jusson idő mindenre munka tanulás család
Vagyis itt a sorrend sem jó mert első a család második a munka és harmadik a tanulás. Mi van velem, el tudnék aludni a ház szalad kb, de tanulok és alig ragad meg valami? Mire oda jutok h tanuljak legtöbbször elalszom a fotelben
Hogy bírjátok hogy fér bele ?
A másik ami aggaszt, anno 4.4 átlagom volt most viszont alig bírok megjegyezni valamit.
Nincs valaki, aki betudna segíteni neked?
Barátnőm volt hasonló helyzetben, sokszor főztem nekik vagy én mentem oviba a keresztlányomért és velem volt, hogy legyen egy kis ideje a barátnőmnek.
Őszintén szólva kérdező, én priorizálnék a helyedben: komolyan olyan fontos az a házimunka? Rendelj kaját, vagy vegyetek fagyasztottat, esetleg rotáld a házimunkát- egyik nap főzöl 3-4-5 napra előre többfélét, azokat be a fagyasztóba, másik nap kitakarítod a fürdőszobát, harmadik nap kimosod a ruhákat, stb. Nem kell mindig mindent egyszerre, és ezek lehetnek mondhatni rekreációs tevékenységek is (tudom, velem van a baj, de én kifejezetten szeretek takarítani, kizárólag olyankor spurizik el mellőlem mindenki, nehogy segíteni kelljen, és akkor maradok magamra egyedül a gondolataimmal, megdöbbentő, mennyire fel tudja tölteni az embert :D ).
A tanulást csak májusig kell kibírnod, az már csak két hónap, azt fél lábon is átvészeli az ember így. Kitartást, kérdező, és hajrá!
egyszerűen idő menedzsment, tervezd meg a napjaidat, készíts napi rutint
én egyetem, munka, különtanár, önkénteskedés mellett rendszeresen jógázok, meditálok és még időm is marad a barátokra
ezt mind azért tehetem meg, mert napirendem van, amit igyekszem betartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!