Hogy bírjátok, hogy ne menjen a család rovására a tanulás ?
Hogy jusson idő mindenre munka tanulás család
Vagyis itt a sorrend sem jó mert első a család második a munka és harmadik a tanulás. Mi van velem, el tudnék aludni a ház szalad kb, de tanulok és alig ragad meg valami? Mire oda jutok h tanuljak legtöbbször elalszom a fotelben
Hogy bírjátok hogy fér bele ?
A másik ami aggaszt, anno 4.4 átlagom volt most viszont alig bírok megjegyezni valamit.
Segitseg nelkul sehogy. Valaminek a rovasara mindig megy a tanulas csalad es munka mellett, ez egy teny. Anyukam ugy tanult anno, hogy nagyon sokszor vigyazott ram a nagymamam+ otthon is besegitett a takaritasban, fozesben. Szoval valahogy igy.
Tovabba semmit nem jelent, hogy milyen volt regen az atlagod, gondolom az kozepiskola volt, amit most tanulsz meg valami szakma. Tok mas.
Nem vagyok gyerek.
Persze szakma de úgy értettem, nem egyetem mégis kifog rajtam, pedig jó eszűnek számítottam nem tök butának.... Segítségem nincs, mármint a páromon kívül. Csak kérdés mit hanyagoljak el? Melót ne mert kirúgnak sulit ne mert megbukom, családot ...? De azt meg nem akarom. Szétszakadok úgy érzem.
A takarítás hanyagold (egy szintig), illetve a főzést, nem lesz baj abból, ha néha mirelit kaját esztek. Meg úgy a házimunka nagy részét. Ha akkorák a gyerekek, akkor nyugodtan fogd be őket a házimunkába, plusz ugye a férjednek is biztos van két keze. (Ha nincs, akkor bocs.)
Ha szalad a ház, az nem a te egyéni problémád, hanem a családé, úgyhogy a megoldás is legyen családi.
5 Férfiak úgy hallottam persze nem mindenki mielőtt sértődés lenne de kevésbé lelkisek arra hogy az otthoni teendőkre nem marad idő ....
A nagyobb baj az, hogy nekem nem menne, hogy csak àtolvasom, teljesen új szakma és terület. De muszáj valami olyat tanulnom amivel több lehetőség van normál munkaidőre, most jelenleg hiába van szakmám , segítség nélkül nem tudtam munkát vállalni ( korai kezdés lett volna) közhasznú dolgozó vagyok, minimális pénzért.
A műszakozás nem jelent semmit, ugyanannyi munka, mint egy fix idős állás. A szavaidból azt veszem ki, hogy a tiéd a gyerek és a házimunka, meg természetesen a munkád, emellé még tanulnál is. Ez nem fog menni, így akár abba is hagyhatnád a tanulást.
Kérd a férjed segítségét, mert ha a másodállása nem 40 óra hetente, akkor rajtad bőven nagyobb a teher.
Nincs itthon! Egyszerűen ha nincs itthon varjam amikor hazajön a 8 óra plusz másodállás plusz utazás után és mondjam neki : ma te főzöl kezdj hozzá dràgàm
Nem hagyhatom abba a tanulást, nem akarok itt ragadni közhasznú dolgozóként. Csak úgy érzem tényleg minden rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!