Furcsa dolog az, ha egy 34 éves fiú állandóan az anyjával megy mindenhova?Évek óta ez van, kb 4 éve barátnőt se keres, mert nem érdeklik a nők, állandóan csak otthon van, haverjai se barátai nincsenek, de ő jól érzi így magát.
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 07:33
21/39 anonim válasza:
Már az nincs rendben, hogy 34 éves FIÚról beszélsz. Azért egy 34 éves ember, az már bőven férfi kéne, hogy legyen. Valami fogyatékosságot tudok elképzelni, amiért még most is gyerekként van kezelve.
22/39 anonim válasza:
34 éves fiú 😂LOL
Lassan már a 60 éveseket is fiúnak írjuk...
23/39 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, felnőtt emberek, az ő dolguk, ha nekik így jó és az anyját se zavarja. Én is hasonló vagyok, bár még csak 24.
24/39 A kérdező kommentje:
Dolgozik persze
Akkor úgy látom vannak még ilyenek
2021. febr. 28. 21:42
25/39 anonim válasza:
Teljesen normális. Sok laikus bele se gondol, és azt hiszi, 34 évig nem csinált semmit. Na de mivan ha huszon évesen csüngtek a nők rajta és önálló életet élt, majd hirtelen összedőlt minden az életében és hazaköltözött a szüleihez? Gondolom csak kicsit pihen az anyjával, majd nekiugrik az életnek. Vagy az is lehet karriermániás volt, és kiégett, mára pedig segítségre szorul, bőven van ilyen, rossz családi körtülmények, majd különköltözöl tizenévesen, robotolsz hosszú évekig, hogy kifizesd az albérleted, aztán huszon éves végére úgy kiégsz, hogy energiád se lesz felkelni az ágyból, és amit dolgoztál hosszú évekig mind elment albérletre.
26/39 anonim válasza:
33f vagyok imádom az anyukámat, de azért van egy bizonyos határ mindenki élje úgy az életét ahogy jónak látja, de együtt aludni? 34 éves fejjel
Na ne már.. Ez elég betegeg
Reggel gondolom nem lehet kínos csöppet se
25 ös ez szerinted teljesen normális??
oké legyen igazad volt valami törés az életében, nők, karrier bármi menjen haza pihenjen de ahogy írta a kérdező ez már évek óta így van
27/39 anonim válasza:
kerületünkben él egy vállalkozó család, róluk köztudott, hogy anyának és fiának viszonya van.
28/39 anonim válasza:
27-es nekem is egyből ez jutott eszembe.
Szerintem ez baromira beteges es undorító. Úgy látszik rajtad kívül az egész családnak el kellene menni pszichológushoz, mert defektesek.
29/39 A kérdező kommentje:
Úristen én erről nem tudok.
Kérdező vagyok.
Lehet ez àll a háttérben?
2021. márc. 1. 19:04
30/39 anonim válasza:
Nem zárnám ki. Miért alszik az anyjával? Neked is feltűnt, és kaptál egy olyan választ hogy tök normális a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!