Most mit tegyek? Kaptam egy nagyszerű lehetőséget!
Egyedülálló anyuka vagyok.Van egy kisfiam aki 3,5éves.
Kaptam egy nagyszerű lehetőséget.
Dániában kaptam biztos munkalehetőséget,szállással mindennel!
Kb. 2évre mennék ki és az apukájára bízom a picit.
2év után viszont mikor hazajövök,mindenünk meglesz.Egy saját otthon stb.
Ritkán,de jönnék haza látogatóba.
A volt férjem,teljesen mellettem áll,és örömmel vigyáz ez idő alatt a picire.
Jelenleg anyukámnál lakunk,de nem élünk meg,és ha itthon maradok soha nem lesz saját otthonunk!
Nagyon jó fizetést kapnék kint Dániában.
Az itteni fizetések nagyon kevesek!!
2év után már velem élne a kicsi,csak annyi külömbséggel,hogy saját otthonunk meg lenne teremtve,és az anyagi biztonságunk is.
Anyukám,és a testvérem önzőnek tartanak,hogy a kicsi az apjával lesz,és nem velem!
Vannak viták emiatt!:)
Ha nem teszem meg ezt a nagyon ritka lehetőséget,akkor soha semmink nem lesz!!!
Ti mit tennétek a helyemben?
Tényleg nagyon önző vagyok,azért mert a legjobbat szeretném?
Nem örökre megyek ki,csak 2évre!
Nem vagy önző! A legjobbat akarod a kicsidnek és ez érthető!
Mondjuk nekem a szívem megszakadna, ha itthon kéne hagynom a kislányomat.
Miért ne mehetnél? Azt viszont nem értem, hogy mi akadályoz meg abban, hogy a gyereket is vidd: óvodók vannak Dániában is, az meg nem lenne éppen baj, ha a gyerek megtanulna egy másik nyelvet is...
A kommentjeidből és magából a kérdésfeltevésedből (minden mondatban legalább kétszer leírod, hogy ez csak ideiglenes, és amúgy nem vagy te "rossz anya") kitűnik, hogy szégyelled magad a döntésed miatt. Ne tedd! Írod, hogy alig tudtok megélni...
Ami viszont gondot jelenthet, az az, hogy egy hároméves gyerek még képtelen felfogni, hogy "csak két év". Neki egy nap is sok az anyja nélkül... Ha úgy érzed, hogy az esetleges leki sérüléseket is bevállalnád, akkor nincs mit gondolkodni.
Azt meg tényleg nem értem, hogy miért nem mehet veled a gyerek is, mikor Dánia a világ egyik leggyerekbarátabb országa, ahol a kisgyerekes anyukáknak sokkal könnyebb az élete, mint bárhol máshol...
azzal azért számolj, hogy 2 év után valószínüleg nem szakíthatod el a gyereket az apjától!!!
rád nem nagyon fog emlékezni, mert az emlékek 2éves kor körül kezdenek rögzülni, de miért ne lehetne neki jobb az apjával (inkább,mint hogy a dán tanyavilágba költöztesd)...
viszont ilyen munkáért kiváncsi vagyok ki fizet annyi pénzt, hogy 2 év múlva lakást vegyél... mi a csudát fogsz csinálni, ha átverés, például (vagy tényleg magyar ember kell nekik a tanyára). vagy csak a vesédet akarják eladni, vagy fogságban fognak tartani vagy mit tudom én.
(kivéve peraze ha te vagy az egyik legjobban szakképzett botanikus, kertész és állatgondozó az országban, és ezért mész)
A picit sohasem szakítanám el az apukájától!Eddig sem tettem soha!
A fiamat azért nem viszem mert itt van neki az óvoda,a család,és az apja sem igazán engedné el mert akkor nagyon-nagyon keveset látná.
Kedves 20:01-es válaszoló!
Köszönöm a válaszodat,pont erről van szó!Sokkal többet kapok kint Dániában,mint itt Magyarországon!
Aki meg azt írta kiváncsi lenne ki az aki annyit fizetne nekem hogy 2év után lakást tudjak venni,annak azt üzenem,hogy nem az volt a kérdés,én vajon mennyi fizut kapok,hogy megvehessem azt a lakást,2év múlva.
Ezt nyilván senkivel sem fogom itt megosztani!Bocsi,ha valakit ezzel megsértek!
Hááááát... nem vagy önző, látszik, hogy a legjobbat akarod a fiadnak, csak nem biztos, hogy valóban ez a helyes út.
Egy 3,5 éves gyereknek igenis az anyukájára lenne szüksége, képzeld el, hogy fogja megélni, ha két évig alig lát? Az ő szemszögéből ez olyan, mintha elhagynád őt.
Szóval nem könnyű a helyzeted, mert jó a lehetőség, de nem biztos, hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!