Sokan kuldenek haza a csaladnak penzt kulfoldrol?
Orban is megmondta regebben hogy a magyarok sok penzt kuldenek haza kulfoldrol.
En viszont ilyet csak 1-2 esetben hallottam hogy valaki penzt kuld haza kulfoldi orszagbol, altalaban akkor ha a csaladfo van kint es a felesegenek kuldi haza. Sok ismerosom van kint ugy hogy csaladdal egyutt vagy egyedul es nincs neki parja aki kozben Magyarorszagon lenne. Ok is kuldenek haza penzt a szuloknek, testvereknek?
En kint elek Amerikaban es nem kuldok penzt haza a szuleimnek, karacsonyra kuldtem de nem kuldok rendszeresen. Van nyugat-europaban unokatestverem de nem hallottam hogy penzt kuldene haza az anyukajanak.
Az ismeroseim is esetleg csak hazahoztak a penzt hogy vegyenek hazat de nem kuldozgettek a szuloknek rendszeresen tobb tizezer forintot.
Ti kuldtok haza rendszeresen penzt? akkor is kuldenel ha Magyarorszagon laknal de masik varosban?
#22, igen.
Én nem vagyok érintett egyik oldalról sem, csak szakmai érdeklődés.
Azt nyilván nem lehet tudni, hogy ez a sajátja-e, vagy szülők, testvérek részére jön-e?
Sokan a megelhetesuk miatt mennek külföldre és onnan küldenek haza pénzt a szülőknek vagy a feleségének és a gyerekeknek.
Rengeteg olyan régió van amelyben a munkanélküliség nagyon magas és a külföldi pénzek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!