Mennyi gáz, hogy az édesanyám jelenlegi párja az “exem” édesapja? Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire kellemetlen?
Nem kell erről beszélni a szülők előtt.
Egyébként meg lépj túl a feszengéseden. A lényeg, hogy tisztességes, jóindulatú ember legyen anyukád párja. A leírtakból úgy tűnik, az is.
Ó, ilyen volt nálunk is... Anyám elvált az első férjétől, és meglehetősen viharos történet volt, benne hajnál fogva rángatás, erre nekifutásból tökön rúgás, asszony elkártyázása, további tökön rúgás, akkor pár éves nővérem elrablása, országos körözés, majd ezért ugyan nem letartóztatás, de sikkasztásért felfüggesztettre ítélés.
Eközben nagyanyám összejött az említett ex-férj nevelőapjával. Aki viszont egy végtelenül békés, türelmes, művelt, igazi háború előtti középosztálybeli úriember volt. Csak halála után tudtam meg, hogy bár Nagypapának szólítottam, nem ő volt az igazi nagyapám. A legcsodálatosabb emberek egyike volt, akit valaha ismertem.
Igaz, én még őt is ki tudtam hozni a sodrából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!