A lányom barátja állandóan bámul?
Figyelt kérdés
Már sokszor észrevettem hogy nagyon néz. Sokszor már zavar. Ha beszélgetek velük inkább arra se nézek meg probálom kerülni a szemkontaktot. Mit tegyek?2021. febr. 18. 22:14
3/16 anonim 

válasza:

A szemkontakt beszélgetés közben kulturlények esetében alap... Nyilván arra néz akihez beszél. Nem azért, de némi irigységet vélek felfedezni a kérdésben
4/16 anonim 

válasza:

Biztos szeretne téged is megkettyinteni. 🙂
5/16 anonim 

válasza:

Szerintem bejösz neki...ha zavar szólj rá. Amúgy meg mi másért nézne... 4 es válaszadónak igaza van..akar valamit a kiscsavo....
6/16 anonim 

válasza:

Lehet el akarja venni a lányodat. Apja tanácsolta neki hogy nézd meg az anyját vedd el a lányát.
8/16 anonim 

válasza:

Bámuld vissza, aztán adandó alkalomnal markold meg a tökét, lássuk erre mit lép!
10/16 anonim 

válasza:

Én nem tudom,de ha valaki kerüli a szemkontaktust,az azt jelenti,hogy ő is érez valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!