Mit gondoltok az ilyen szülőkről?
Ezt el kéne olvasnod(meg nekik is):
L. Stipkovits Erika
Szeretettel sebezve
Csak, hogy rájöjj nem benned van a hiba.
Kerdezo, te igenis szuper vagy, nemcsak eros, okos, ertelmes, de szorgalmas es jolelku is.
Sz*rd le a toxikus szuleidet, ok egy robotot akarnak beloled nevelni, aki mindig azt csinalja, ami nekik jo, es meg ugy sem lesznek sosem elegedettek. Ez pedig nem a te hibad, hanem az oveke.
Ongyilkossagi gondolataid el kell hessegetni, tobb vagy te annal, minthogy feladd. Ezt a szuper eredmenyeid is mutatjak. A zeneiskola, ha nem erdekel, akkor hagyd abba, annyival is tobbet tudsz keszulni a sulis dolgokra.
Mit szeretsz csinalni szabadidodben? Van azert 1-2 baratod, vagy ismeros/haver, akivel tudnal beszelgetni,vagy idot tolteni? Esetleg egy unokatestver, aki hasonlo koru?
Legy buszke magadra, elit gimiben de ugy altalaban is nagyon nehez a kituno,es matekbl 4esnek lenni is nagyon szep eredmeny. En biztos vagyok benne, hogy az is valojaban otos lenne, csak hulyen es igazsagtalanul osztalyoznak. Tudom, mert en is keresztul mentem ezen, az orszag top3 gimijebe jartam. 4 evig voltam allandoan rosszul, hanyinger, hanyas, migren es meg sorolhatnam, mert semmi sem volt eleg. Kulonorak, mindentol eltiltas, allando rosszallas a szuleim reszerol...Mert elhittem, hogy nem vagyok jo semmire, holott jo eredmenyeim voltak nekem is. Sajnos sokaig meg is maradt ez bennem, es olyan furcsa volt, mikor idegenektol kaptam jo szot es elismerest. De evekkel kesobb vegre elhittem es en is jutottam valamire onerobol :)
Kerlek, te ne legyel ilyen, es vedd eszre, hogy mennyire ugyes vagy es ertekes. Biztos vagyok benne, hogy oda fognak felvenni egyetemre is, ahova szeretnel menni, meghozza szuper pontszamokkal.
Azt, hogy nem normálisak. És mintha a volt osztálytársamat olvasnám. Nála ugyanez volt, csak még tetézte, hogy abban a gimiben tanított az anyja is. Mindig a legjobbat várta tőle, vért izzadt a kitűnőért, belehajszolta az orvosi egyetemre, amit a 3. évben otthagyott, abszolút nem orvos akart lenni soha, de még egészségügyi pályára sem akart menni.
Te így is egy szuper, értékes lány vagy, így ismeretlenül is ez a véleményem. Okos, értelmes vagy, és tarts ki az álmaid és az akaratod mellett, ne hagyd, hogy a toxikus szüleid érvényesítsék az akaratukat rajtad. Légy büszke magadra, amit eddig elértél, és arra, amit még ezután el fogsz érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!