Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szórakozóhelyeken táncoltok...

Szórakozóhelyeken táncoltok más lány/fiúk-kal ha párkapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Megkérdezte a párom hogy zavarna-e ha más lányokkal táncolna szórakozóhelyeken. Én azt mondtam hogy igen,mert nekem nem esne jól,de tudom nem kellene hogy rosszul essen mikor megbízok benne.(lehet azért mert én vagyok a féltékenyebb típus) De akkor is...(lehet én reagálom túl) Más párkapcsolatokban hogy van ez?
2010. aug. 15. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

de azért furcsa, hogy ezért összevesztetek, és ő mérges lett, én meggondólnám, hogy ő mért ragaszkodik annyira , hogy táncoljon egy másik lánnyal.

Én példdául táncoltam más fiukkal, azért, mert az én barátom akivel sokat voltam, ő nem szerett táncolni, én pedig imádok.

2010. aug. 15. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már eddig is volt rá példa, hogy másokkal táncolt! Én nem táncolok másokkal, és a párom sem. Megbízok benne, ha táncolna is mással azt biztosan elmondaná.
2010. aug. 15. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Én csak vele táncolok, mással nem. Nekem az már nem fér bele.
2010. aug. 15. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:

21/L

Mi már 6. éve vagyunk együtt a párommal. Ő nem egy bulizós típus, de én viszont imádok táncolni, és ezt nagyon jól tudja. Nagy ritkán ha megyek a b.nőimmel bulizni, nem azért megyek h pasizzak, hanem, h jól érezzem magam, sokat táncoljak. :) Szoktam táncolni más fiúkkal is mert azzal még nem csalom meg a páromat, és nem azért táncolok vele, mert beakarok vágódni nála, hanem mert szeretek párban is táncolni. :) Mondjuk nekem sem esne jól, ha a párom más csajjal táncolna, de amiről nem tudsz az nem fáj.

Nemrég voltunk a párommal az egyik barátunk szülinapi buliján, és megengedte, h táncoljak a haverjaival, mert megbízott bennünk, de ugyanakkor egy kicsit rosszul is esett neki, mert rossz volt más fiúval táncolni látni.

Ha kikérte a véleményedet, akkor elvileg az fontos neki. De ha mondtad, h nem szeretnéd ha más lánnyal táncolna, akkor nem szabadott volna felkapnia a vizet, hanem meg kellett vna értenie. Mondjuk ha nem látod őket együtt táncolni, akkor az úgy nem fog fájni. Ha nagyon szeretne más csajjal táncolni, szerintem engedd meg neki, mert ha minél jobban tiltod, annál inkább csinálja. De ez mindenben így van. Ha elkezd mesélni, h milyen volt, akkor ne legyél rá kíváncsi mert csak rosszabb lesz.

Remélem segítettem.

2010. aug. 16. 09:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat segítettél!

Köszönöm szépen!

És mindenki másnak is köszönöm!

2010. aug. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!