Béküljek vagy ne? Kinek kellene? Nincs is igazából kimondott harag.
Volt már anyámnak egy két ronda húzása, rengetegszer megbocsátottam,de ez már a sokadik,és a türelmem véges.
Meglopott,elhordott mindennek engem és páromat is,intézetbe akart vitetni.
(minden egyéb részlet itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. )
Kifizettem neki valamit amit el kellett hozni,de sem a pénzt,sem a holmit nem adja oda. több mint 20ezer forinttal tartozik,ami nekünk nem kis pénz,főleg úgy,hogy megegyeztünk. több mint egy hónapja nem keresett,pár napja felhívott hogy intézzem az iskolát,mert a jegyző megbünteti. majdnem mondtam,hogy ez engem miben érint,de visszafogtam magam.
Csak akkor hív ha kell neki valami,máskor nem.
a támogatásokat felveszi és elbulizza,öcsémnek cipője nincs. ha legalább rá költené,azt mondanám oké,de így nem. sír a szája hogy nincs pénze,de annyit bagózik mint mi ketten párommal együtt nem (anyagilag duplája megy rá a cigarettatöltés fajtája miatt). annak idején én voltam minden szemét mert nem adtam oda a fizetésemet. bevásároltam ha kérte,de tudom,hogy a kezébe nem szabad pénzt adni,mert az eltűnik az éterben!
Nem tudom,béküljek e. ha beszélek vele bunkó és lekezelő,mintha a cipőjén lévő kosszal beszélne. engem egyrészt idegesít amit csinál,másrészt örülök hogy leszállt rólunk és nem néz fejőstehénnek.
Nem vagyok krőzus én sem,és a helyében nem várnék ilyet azok után amit megtett/nem tett meg.
Mi legyen? Mamám azt szorgalmazza,hogy csak az anyám béküljek,de ezek már nagyon nagy tüskék.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!