Hol találok a lányaimnak keresztszülőt? Vagy hol tudok ilyen hirdetést feladni?
Figyelt kérdés
a családból nem szeretném ha lennének keresztszülők az ismerősökben akik szóba jöhettek volna csalódtunk.én olyan fiatal keresztszülőket szeretnék akik min egy hónapban egyszer meglátogatják a gyereket felköszöntik ha van névnap szülinap stb.a lényeg az ,hogy foglalkozzanak vele.az én kereszt szüleim nagy ívben le ...szartak.soha nem köszöntöttek fel ja és 20 év alatt egy zacskó cukrot kaptam tőlük amiből ki vehettem egy pár szemet.én a lányoknak nem ilyet akarok.ha valaki tud tanácsot adni vagy segíteni mindent meghallgatok.2010. aug. 15. 13:47
11/20 anonim válasza:
Már bocs, de ha ilyen szerencsétlen vagy, hogy egész életedben nem tudtál két emberrel olyan kapcsolatot kialakítani, hogy felkérd őket keresztszülőnek, akkor majd biztos egy újsághirdetésből fogsz szerezni. Hát te hülye vagy. Idegen max azért vállalja el, hogy legyen valaki, de hogy aztán foglalkozzon is vele? Majd pont.
12/20 A kérdező kommentje:
elsőnek megismerném őket.ha megbízhatok bennük akkor jó.ha valakit meg ismersz az már nem vad idegen.két nagyon jó barátunk volt akiket felkértünk az egyikőjük a 3 hónap alatt egyszer látogatta meg 10 percre a gyereket a másik meg egy órára kellett volna vigyázni a gyerekre és száj húzástól kezdve minden volt ott.nagyon sajnálom,hogy ilyen negatívan álltok ehhez az ötlethez.én csak normális családot szeretnék biztosítani a lányaimnak és sajnos a mieink nem ilyenek.apu tesója a mamával eltartási szerződést kötött aput meg a húgát ki forgatták mindenből.az unoka tesók meg gazdag miszek.szóval nem normális a mi családunk.de látom ez nem volt valami jó ötlet.hát lehet ,hogy inkább meg sem lesznek keresztelve.ja és aki írta a pénzt egyetértek vele sajnos ma már az számít nem a család pedig az a legnagyobb kincs a világon.
2010. aug. 15. 14:23
13/20 A kérdező kommentje:
nem olyan embert szeretnék aki költene a gyerekekre hanem olyat aki foglalkozna velük.de milyen emberek vagytok ti amikor a törődés a pénzzel egyelő.már bánom,hogy feltettem a kérdést de azt még jobban,hogy ilyen idióta emberek élnek a földön.
2010. aug. 15. 14:31
14/20 anonim válasza:
Hát ti vagytok a szüleik, adjátok meg nekik ti azt, amire szükségük van! Anyukám 20 éves volt, amikor születtem, a keresztanyám az akkori legjobb barátnője lett. Persze főiskola után más városba kerültek, a lényeg azt, hogy felnőttem úgy, hogy nem is ismertem a keresztanyám, mégsem hiányzott soha. A szüleimtől megkaptam mindent, ami egy gyereknek kell. Keresztszülők nélkül is lehet akár hatalmas szülinapokat is rendezni. A gyerekek még jobban is örülnek, ha gyerektársakat hívtok meg, mintha a szüleik korosztályával kell ünnepelniük.
15/20 anonim válasza:
De miért kell, hogy más is foglalkozzon a gyerekeiddel? Neked nincs elég időd rájuk? Most akkor bébiszitterre lenne szükséged?
16/20 anonim válasza:
Te mennyi érdeklődést mutatsz a rokonaid, barátaid gyerekei iránt? Látogatod őket? Foglalkozol velük? Valószínűleg kölcsönösségi alapon előbb kialakulna valakivel a megfelelő kapcsolat. Nem várni kell a sült galambot!
17/20 anonim válasza:
a keresztszülőség nem arról szól h napi vagy heti rendszerességgel látogatják a gyerekeid! A te dolgot őket nevelgetni. Azt meg ne várd el h vadidegenek vállalják a keresztszülőséget :/
18/20 OliaTIRA válasza:
nekem vannak keresztszuleim 6eves korom ota leszarjak a pofamat. . .
19/20 anonim válasza:
A keresztszülőnek két feladata volt régebben: gondoskodni a gyerek vallásos taníttatásáról, és ha a szülők meghaltak és nem volt már rokon, aki elvállalhatta volna az árvát, akkor ő nevelte fel. Ennyi.
20/20 anonim válasza:
Nem tudom... ha nem laknál messze, és meg tudnánk ismerkedni, én szívesen lennék... nem azt mondom, hogy rájuk tudnék költeni havi ötvenezret, hanem csak csoki vagy babajáték, de tudom, hogy milyen fontos lenne egy keresztszülő... írtam is privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!