Vissza lehet lépni a felkéréstől?
Az a helyzet hogy a sogorodék talán tudják mivel jár a keresztszülöség. Mert az azzal jár hogy a gyermek vallásos neveltetésében ök is besegítenek. Plussz régen a keresztszülöség egyben ha a szülökkel valami történt ök lettek a gyámok is. HA valaki keresztszülö lesz annak anyagilag is mindig gondolni kell plm ballagáskor, esküvökor.
Ha ök nem nagyon vallásosak vagy nem szeretnek templomba járni, vagy egyáltalán nem hisznek a ti vallásotokban, vagy Istenben akkor jobb is hogy vissza mondják.
Olyan vállalja el aki ennek a szerepnek meg is tud felelni.
Meg szep, hogy a te novered es a parja legyenek a keresztszulok. Nem is tudom, hogy miert nem oket kertetek meg, talan, mert meg nincsenek osszehazasodva? Manapsag millio gyereknek csak keresztapuja vagy keresztanyuja van, eppen a "csodas" csaladi eletek miatt.
Az en kisfiamnak is "csak" keresztapuja van, aki nagyon-nagyon buszke az o keresztfiara.
A ferjed testverenek vegyel egy illemkonyvet, mert tudod ez nagyon nagy illetlenseg volt amit mondtak, eszed agaba ne jusson, hogy ok legyenek a keresztszulok!!!
Szolj a tesodnak, hogy legyen o, es kesz.
De hat eppen akkor azert se legyenek a ferjed reszerol a keresztszulok, mert ok mar valahol azok egyszer! Most megint?
Akkor egyertelmu, hogy a testvered legyen, de meg ezen is veszekedni kell, hihetetlen, ne haragudj! Es a ferjed nem lehet ennyire onzo. Hat tudod en is keresztszulo vagyok, de mas valakinek mar nem vallalnam el, ez szerintem termeszetes.
A vegen a batyjaek duplan, a tesod pedig egyaltalan nem keresztszulo, ne engedd!!! Kulonben pedig mar jeleztek volna a batyjaek, ha akarnak ezt a szerepet, szerintem ok azon ragodnak, hogyan mondjak el nektek, hogy nem akarnak lenni.
Legy eros, ne engedja a ferjednek!!!
Teljen mértékben egyetértek az előttem szólóval.
A férjed mondja el a testvérének, hogy mivel nem vállalták elsőre arra gondoltatok, hogy a nővéredék lesznek a keresztszülők és remélitek nem bántjátok meg őket ezzel, de hiszen ők már amúgyis keresztszülei valakinek...
A nővérednek is rosszul esne ha nem őt választanád. Ebben most Ne engedj!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!