Hány unokatestvéred (van)?
Nekem 3 unokatesóm van, anyám felől, apám egyke volt, felőle nincs.
Másod unokatesóm viszont rengeteg van. Apám felől a nagymamámék igazi sokgyerekes család voltak. Sajnos volt akinek nem született gyereke, de így is vannak páran unokatestvérek, apámmal. Majdnem mindenkinek 2-3 gyereke, akik nekem a másod unokatestvéreim. Belőlük csak kettővel tartjuk a kapcsolatot, rengeteg másod unokatestvéremmel nem is találkoztam, sőt biztos van akiről nem is tudok. Erről az ágról nagyapám felől nem sokat tudok. Amikor megszülettem, akkor ő már nem élt, apám pedig nem igazán szeret beszélni a rokonokról. Ha érdeklődöm felőlük, akkor mindig annyit mond, hogy arról az oldalról is vannak rokonaink.
Anyám felől tatámék 11-en voltak testvérek, és ott is a legtöbbjüknek volt gyereke. Anyám unokatestvéreinek fejenként 2-3 gyereke van, és nem hogy a másod unokatestvéreimet nem ismerem erről az ágról, hanem anyám unokatesóinak nagyrészét sem. A nagymamámnak egy bátyja volt, aki sajnos fiatalon orvosi hiba miatt meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!