Miért váltatok el gyerek után?
Gyerekvállalás előtt álunk és nem tagadom hogy sokszor szorongok azon, mi van ha elromlik a kapcsolat? Most nagyon jól megvagyunk, már lassan 8 éve.
Arra gondoltam heti 1-2x jönne hozzánk takarítónő, hogy segítsen a házimunkával, szerencsére ki tudjuk fizetni.
Mit tehetek annak érdekében hogy a gyerek után csak jobb legyen a kapcsolatunk, rosszabb ne?
Nők és férfiak válaszát is várom!
Iskolások voltak a gyerekek, mikor elváltunk. Félrelépett.
Szóval figyelj arra, hogy örökké legyél 20 éves, feszes, és rendszeresen új puncid legyen. Ezt nem tudtam megadni, mint ahogy azt a fejemhez is vágta, hogy 20 évig én se eszem ugyanazt.
Mi együtt terveztük a babát ma már 2 éves úgy gondolom a férjem tökéletes apa ez mellett nagyon gondoskodó családfő és szerethető férj
Ahogy csak az egyes írta, a gondokat nem a gyerek fogja megoldani viszont én úgy vagyok vele ha lesz majd idővel egy kis nézet eltérésünk nem az lesz az első hogy válunk mert mindent megtennék a gyerekem érdekében.
Én sosem díjaztam azt a mondatot 'így jobb lesz a gyereknek' a gyereknek az a jó ha úgy nézi a tv-t hogy az egyik oldalán az apja ül a másik oldalán az anyja.
Rengeteg kapcsolat megy manapság tönkre az miatt hogy a kedves feleség nem bírja ellátni a háztartást, többet van a telefon a kezébe mint a gyerek, az apa meg ha haza jön munkából lábújjhegyen jön be mert az egész apró játék reggel óta a földön hever a főzni való a hűtőben de net pincéres vacsora várja...
És rengeteg olyan apa van aki kivan készülve mert dolgoznia kell eljön a péntek este lelép a haverokkal szombat reggel előkerül minthogy a családot helyette elvitte volna valahova...és persze a feleség dühöng mert nincs szabadidő...
Sokan a gyerek érzéseit figyelembe se veszik mert tök mindegy hogy lesz lelki sérült mert nincs meg a harmónia mert jaj a harmónia...
Lehetne erről reggelig irni..
Miért maradna együtt egy lehetetlen kapcsolatban bárki, csak azért, mert gyerek van?
Az asszony terhes lett, de nem tőlem. Ez való ok. A gyerek is tanulja meg, hogy ne dugjon félre.
Apám véresre verte anyám, ha közéjük álltam, engem vert véresre. Utálom anyám, hogy nem vált el előbb apámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!