Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves fiúnak születésnapjára...

18 éves fiúnak születésnapjára mackó? (lent. )

Figyelt kérdés
Szerintetek ilyen nagy 1 méteres.. lehet kicsit kisebb macit gáz adni??? amin ilyen pulcsi van és rá van írva hogy LOVE ??? Szerintetek? Nem jut más eszembe és jövőhéten születésnapja...
2010. aug. 13. 21:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha a maci szerinted jó, add nyugodtan. Még mindig személyesebb, mint egy doboz csoki. 1 hónap után ugyan mit adhatnál, szerintem teljesen jó. Max. még hívd meg te moziba, te állod az jegyeket. És mellé a maci! Vagy mondjuk még egy üveg pezsgő mellé. Gondolom szülinapján, ráadásul a 18.! biztos bulizni is akar.
2010. aug. 13. 22:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Durva, hogy egyáltalán a plüss eszedbe jutott immár egy felnőtt férfi számára :D

A helyedben én tortát sütnék/süttetnék neki.

2010. aug. 14. 10:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Én tavaly ugyanúgy 1 hónapja voltam együtt a mostani férjemmel, én Jägermeister-t adtam neki szülinapjára. És nagyon örült neki :) Szóval valami alkoholfélét is vehetsz neki ha szereti!

22/L

2010. aug. 14. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!