Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves fiúnak születésnapjára...

18 éves fiúnak születésnapjára mackó? (lent. )

Figyelt kérdés
Szerintetek ilyen nagy 1 méteres.. lehet kicsit kisebb macit gáz adni??? amin ilyen pulcsi van és rá van írva hogy LOVE ??? Szerintetek? Nem jut más eszembe és jövőhéten születésnapja...
2010. aug. 13. 21:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, azt most látom, hogy csak 1 hónapja vagytok együtt. Akkor nem tudom, pár ötletem akkor kilőhetsz:D Vagy akkor süss neki tortát, vegyél képkeretet közös képpel és vidd el a moziba ő válasszon filmet:D
2010. aug. 13. 21:36
 12/23 anonim ***** válasza:

NEEEEEEEEEEEEEEEEE fiúnak ne :)

vegyél egy sexy fehérneműt magadnak jobban fogja díjazni , vagy lepd meg egy vacsival;) ha ajándékot akarsz akkor pedig vehetsz söröskorsót,pólót,boxert, közös képet...

de ne macit:)

2010. aug. 13. 21:37
 13/23 anonim ***** válasza:

a macit minek erölteted??tök ciki.

vegyél neki egy bonbont,aztán annyi.nem a férjed basszus.meg gondolom tanuló vagy,más lenne ha lenne kereseted.

2010. aug. 13. 21:37
 14/23 anonim ***** válasza:
szerintem se adj neki macit. inkább valamit ami mondjuk köthető a hobbijához, vagy akár süsd meg neki kedvenc sütiét stb.
2010. aug. 13. 21:39
 15/23 Harrr ***** válasza:

Macit persze, és ki viszi ki megsétáltatni? HÁ?!

Tudod mekkorára nő egy medve?! B+, te nem vagy százas.

:DDDD

2010. aug. 13. 21:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Egy idióta méteres medve majd' 15000 Ft. Ami normálisabb. Hülyeség. Vegyél valami értelmesebbet. Ebből akár egy vagy két számítógépes játék is kijön. Vagy tényleg egy jónagy rakat gumi. Akármennyire is ez az ötleted, és pontozhatsz is le mindenkit. Attól még nem lesznek jobb ötleteid ;) 18/L
2010. aug. 13. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
Én örülnék neki!! Bár én bárminek örülnék ha tudom, hogy szívből kapom!!
2010. aug. 13. 21:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem, mivel egy hónapja vagytok együtt nem kell nagy dobra verni a szülinapját,hiszen nem is ismered.Neked egy szexi fehérnemű,és kész!

CSAK MACIT NEEEEEEEEEEEE!

2010. aug. 13. 21:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha szereti a plüsst, szerintem nyugodtan vehetsz neki macit :) Én örülnék neki, pedig nem vagyok se ratyi se semmi. Burkoltan kérdezz rá hogy szereti-e ezeket.

22/F

2010. aug. 13. 22:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Már rákérdeztem óvatosan szereti... bár maradok az ékszernél akkor szerintem.. lepontozni meg senkit nemfogok..!!!
2010. aug. 13. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!