Egyedülállók, a családotok hogy dolgozza fel, hogy nincs párotok?
Volt egy nagyobb vitánk ma, mert nálam a rokonság egy része folyamatosan próbál kerítőt játszani.
Pl. apukám testvérének a lánya most éppen egy 44 éves, 5 gyerekes, elvált apával akar összehozni. Úgy, hogy a két legkisebb 2 éves, ők az anyjukkal élnek, a másik 3 vele. Kéthetente hétvégén van a csere, apás/anyás hétvége. Mellé a volt feleség teljesen idegbeteg is, betegesen féltékeny a pasira (pedig amúgy a nő akart válni). Fenyegeti folyton, feljelentgeti mindenért, meg ha mondjuk 6 perccel később viszi a két kicsit haza a láthatásról, az utcán ordít a nő teli torokból, meg dobálja kaviccsal a pasi kocsiját. Úgy, hogy egy diplomás, értelmiségi nőről van szó.
Előtte egy özvegy, 3 gyerekes pasival akartak összehozni, aki még mindig napi kétszer jár a temetőbe.
Vagy éppen olyan srácokkal, akik egyáltalán nem az eseteim, kicsit 'lúzerebbek'.
22 éves vagyok, egyetemre járok és nem vágyom jelenleg párkapcsolatra. Ismerkedek, beszélgetek, ha éppen olyan van, szexelek is. De én nem akarok 3-5 gyerek mostohaanyja lenni, nem vágyom összeköltözésre, 24/7 együttlétre. Tökéletesen jól megvagyok a kis lakásomba úgy, hogy én osztom be az időmet, hogy nem kell elszámoljak senkinek a pénzköltéseimről, szórakozásaimról, dolgaimról. Nem zavar ez a helyzet, nem gondolom, hogy csak úgy lehet az ember boldog az életben, hogyha együtt van valakivel.
Én nem tudom felfogni az ilyesmit. Mintha a szerelmet ki lehetne erőltetni! Ennél nagyobb marhaság nincs is!
Ha ilyen családom lenne, megszakítanám velük a kapcsolatot, hogy észbe kapjanak.
Nem, azért vagyok egyedül, mert nem vágyom párkapcsolatra. Simán találhatnék bárkit, de jelenleg tökéletesen jól elvagyok egyedül.
Attól meg nem értem, miért lenne "mese habbal", mert leírtam, milyen pasikkal akarnak összehozni. :D
Huszonévesen szerintem bőven fiatal vagyok még ahhoz, hogy a hétvégéken egy csapat bölcsisre figyeljek, hétköznap meg lázadó kiskamaszokra.
Nyilván gyerekes férfiakat kerüld el.
De lúzer kategoria durva nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!