Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora nagy probléma,...

Miért akkora nagy probléma, hogy el akarom adni az autót? valóban hálátlan lennék?

Figyelt kérdés

Dolgozó, felnőtt nő vagyok, az autósiskola minden költségét magamnak fizettem ki. Viszont, mielőtt meglett a jogosítványom, apám minden előjel nélkül meglepett egy (20 éves) autóval (hozzáteszem, _nem kértem_, viszont papíron is az én nevemen van a jármű). Direkt félretettem annyi összeget, hogy a kinézett típusú autót minden gond nélkül meg tudjam venni és fenntartása sem okoz gondot.

Nem szeretem a fent említett autót (nehéz kormány, váltó, ABS probléma és még sorolhatnám), viszont már a legelején megfogalmazódott bennem, hogy rövid idő után eladom az autót. Nemrég a tettek mezejére léptem és apám teljes mértékben sértett és értetlenkedik.

2020. dec. 17. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
82%

9-es, köztes adásvételi?

Apuka megvette köztes adásvételivel egy idegentől, majd odaadta a lányának a kulcsot, hogy ezt neked vettem boldog szülinapot! A kislánynak csak alá kellett firkantania az apjával való adásvételit (az autó még nyilván az idegen nevén volt hivatalosan) majd besétálni az okmányirodába és a dupla adásvételivel átíratni. Azért ez annyira nem bonyolult.Ha az adásvételik lánca nem szakadt meg sehol, akkor gond nélkül átíratható köztes adásvételikkel is a jármű.

2020. dec. 17. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!