Miért akkora nagy probléma, hogy el akarom adni az autót? valóban hálátlan lennék?
Dolgozó, felnőtt nő vagyok, az autósiskola minden költségét magamnak fizettem ki. Viszont, mielőtt meglett a jogosítványom, apám minden előjel nélkül meglepett egy (20 éves) autóval (hozzáteszem, _nem kértem_, viszont papíron is az én nevemen van a jármű). Direkt félretettem annyi összeget, hogy a kinézett típusú autót minden gond nélkül meg tudjam venni és fenntartása sem okoz gondot.
Nem szeretem a fent említett autót (nehéz kormány, váltó, ABS probléma és még sorolhatnám), viszont már a legelején megfogalmazódott bennem, hogy rövid idő után eladom az autót. Nemrég a tettek mezejére léptem és apám teljes mértékben sértett és értetlenkedik.
9-es, köztes adásvételi?
Apuka megvette köztes adásvételivel egy idegentől, majd odaadta a lányának a kulcsot, hogy ezt neked vettem boldog szülinapot! A kislánynak csak alá kellett firkantania az apjával való adásvételit (az autó még nyilván az idegen nevén volt hivatalosan) majd besétálni az okmányirodába és a dupla adásvételivel átíratni. Azért ez annyira nem bonyolult.Ha az adásvételik lánca nem szakadt meg sehol, akkor gond nélkül átíratható köztes adásvételikkel is a jármű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!