Augusztus 20-ra mi a terved? KORT/Nemet
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 15:48
21/52 anonim válasza:
Semmi, eddig lehet, hogy valaki haverral elmegyek a városba este(barátaim igazán nincsenek), de ez sem biztos.
16/F
22/52 anonim válasza:
Semmit se csinálok, mint egész nyáron. A tűzijátékot utálom. 8 éves korom óta nem nézem.
23/52 anonim válasza:
én is ünneplem a szülinapom ^^
24/52 anonim válasza:
Semmi. Ha kedvem lesz, bemegyek este a belvárosba a kisfiammal, persze csak ha ő sem lesz túl fáradt. Ha jó idő lesz, akkor napközben strand. De ez dátumtól független. Mármint a strandolás. Ja, és 23 vagyok.
25/52 anonim válasza:
23 éves vagyok és lány, szalonnát sütök majd a párommal, az unokatesóival és a haverjaival :)!
Sajna itt soha nincs semmi Szabolcs megyei kis faluban nincs pénz aug. 20-án ünnepséget csinálni, bár szerintem a szeptemberben tartandó falunapot, ha áttennék erre az időpontra, sokkal jobban örülne mindenki, s többen is lennének, de ha nem hát nem :D.
26/52 anonim válasza:
Elvégzem az utolsó simításokat a táskába pakolással kapcsolatban, mert 21-én irány Horvátország 1 hétre:))
17/L
27/52 anonim válasza:
Korfun lógatom a lábam a tengerbe :)
26/L
28/52 anonim válasza:
Ezeket a válaszoakt miért kell lepontozni?! Jézusom..
Amúgy ugyanazt, mint bármely más nap tennék. Miért lenne olyan nagyszám?
29/52 anonim válasza:
Tudod miért? Mert vagy tetszik az embereknek a válaszod vagy nem.
30/52 anonim válasza:
De most őszintén, szerinted van értelme?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!