Hogyan illik ezt? Na szóval az van hogy 1hete jöttem össze a barátommal. Augusztus 20 án terveztük hogy megyünk ide oda.4es az én barátnőmet is visszük és az ő barátját is.
Figyelt kérdés
Kocsival mennénk, ami a barátomé, és nem dolgozik, szóval nincs keresete, és szerintem úgy illene hogy pótolunk a benzinbe!Mivel nem olcsó a mai ára.
És hogy lenne jó hogy adjak pénz én magamtól a barátnőm nevébe is, Vagy mondjam meg a barátnőmnek hogy pótoljon!?
2010. aug. 7. 16:53
1/7 anonim válasza:
úgy, hogy mki ad bele, ez elvárható
2/7 anonim válasza:
A helyedben megmondanám a barátnődnek, hogy pótoljon. Ha 4-en lesztek, nem lehet sok az üzemanyag/fő. Mi is mindig így megyünk, csak nálunk nekem van autóm, és evidens, hogy ha hosszabb útra megyünk, mindenki ad az üzemanyagba attól függően, hány litert fogyasztott el az autó.
3/7 anonim válasza:
mondd meg a bnődnek is hogy pótoljon. mi is így szoktuk, közösen dobjuk össze a benzin árát
4/7 anonim válasza:
mindenki belead.
Amugy mennyi idősek vagytok?:P
5/7 A kérdező kommentje:
én és a barátom 18 a barátnőm és a barátom barátja 20évesek
2010. aug. 7. 17:16
6/7 anonim válasza:
Ez alap, Mi is összedobjuk a benzinpénzt bárhova is megyünk! Mi 10 literes fogyasztást számolunk 100 km-re.
7/7 anonim válasza:
dobd fel a a témát h akkor a benzin pénzt összedobjuk,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!