Mit tegyek, ha anyám folyamatosan nyírja az önbizalmamat?
Lány vagy? Hány éves? Van munkád egyetem mellett?
Amit tapasztalat alapján javasolni tudok, hogy harag nélkül, békével lépj le, amint lehet. Keress albérletet egy (vagy több) ismerőssel, és kezdj saját életet. Nemigen van más út.
Szia!
Hasonló gondolataim vannak, mint az előttem szólóknak, ez a helyzet így nem jó. Nem tudom, hogy mikor fogsz diplomázni, de én is javaslom, hogy amint az megvan és lehetőséged van rá, költözz el, mert így édesanyád lelkileg tönkre fog tenni.
Azt nem mondom, hogy azért, amit tesz utálni kell, de azt sem, hogy fogadd el a dolgot. Inkább próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Hidd el, hogy értékes vagy és a saját magadba vetett hited mindennél fontosabb. Tudom, klisé, de semmi sem lehetetlen. Csak hinni kell benne, ha nem sikerül, addig próbálkozni, amíg sikerül, nem szabad feladni.
Tedd, amit jónak látsz, maradj optimista, és anyukáddal - továbbá az összes olyan emberrel, aki lehúz - ne törődj. Majd abbahagyják egy idő után, ha rájönnek, hogy hidegen hagy téged a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!