Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógorom szerelmes belém...

A sógorom szerelmes belém vagy túl kedves?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy mit érez. Nem tudom, hogy mi a normális..de én úgy érzem, hogy ez több nála, minthogy kedvel. Esténként nincs otthon a párom, majd minden este felhív. Kicsimnek szólít és nagyon kedvesen érdeklődik arról mit csináltam ma...nagyjából napi tíz percet beszélünk. Annyira kedves, hogy a párom nem annyira kedves hozzám. A múltkor valahogy mondtam, hogy nem vagyok megelégedve magammal, mire közölte, hogy gyönyörű vagyok, főleg a szemem..és ráadásul sokkal sexibb is mint bárki más. Jelzem a srác nős. Többször is elmondja, kár hogy a felesége nem olyan mint én. Van amikor csak úgy felugrik meglátogat. Olyankor kissé távolságtartóbb, de akkor is becézget meg meg is ölel néha.(ennél tovább azért nem megy)Viszont akkor sosem jön, amikor a párom otthon van...Amikor megismerkedtünk, akkor is végigbeszélgettük az éjszakát. Viszont a párom meg is jegyezte, hogy mostanában látta a telefonomba, sokat beszélgetek a tesójával..belepirultam, pedig nem érzem, hogy nekem kellene emiatt szégyelni magam. Mit mondjak neki? HOgy ne hívjon? Szerintetek?
2010. aug. 12. 10:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ezt miért tőlünk kérdezed, miért nem a pároddal próbálod megbeszélni?

Mégiscsak az ő testvére.

Talán azért, mert ha mégiscsak félreértek valamit, akkor nem akarok konfliktust kettőjük között. Nem láttam még , hogy hogyan viselkedik más nőkkel ezért nincs viszonyítási alapom. Valaki kérdezte, hogy imponál-e ez nekem, a válaszom az, hogy nőből vagyok, igen imponál. Viszont szeretem a páromat. Amikor először elkezdett így beszélni akkor azt hittem, hogy ez valami teszt...de ahhoz túl kitartónak tűnik a dolog..

2010. aug. 12. 10:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Jahm..az ölelgetést úgy kell érteni, hogy amikor jön vagy megy el, akkor megölel, csak nem egy futó ölelésről van szó, hanem szerintem egy barátinál kicsit hosszadalmasabbról, viszont nem taperol meg ilyesmi..
2010. aug. 12. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!