Mi a szerepen ebben a történetben? Miért én vagyok a bűnbak?
Szóval, egy barátnőm és egy férfi ismerősöm kavartak egy ideig, nem védekeztek, a lány teherbe esett, és megszülte a gyereket. (Kicsúszott a 12 hétből).
A barátnőm próbálta keresni a férfit, az nem reagált az sms-ekre sem a hívásokra.
Megkértem a férfit, hogy egyszer hallgassa meg a barátnőmet, mert ennyit megtehet érte.
Találkoztak, beszélgettek. A barátnőm mondta neki, hogy elindítja az apasági pert (mert a férfi nem ismeri el hogy az övé), kivéve ha meg tudják beszélni.
A férfi kért gondolkodási időt. Eltelt egy hónap, a férfi nem kereste a barátnőmet, így ő elindította a pert.
Most én vagyok a sz.rkeverő, mert ha én nem uszítom a barátnőmet, nem indítja el a pert. (A férfi ezt terjeszti)
Mondtam neki, hogyha nem ismerném mind a kettőjüket, attól még a barátnőm ugyanúgy megtette volna ezeket a lépéseket. Ez nem olyan dolog amiről le lehet beszélni, vagy amire rá lehet beszélni az embert. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!