Hogyan békíthetném ki őket?
A barátom a napokban átjött hozzánk . A bátyámmal valamiért nincsenek jóban, olyannyira, hogy már vacsora közben is rosszindulatú utalgatásokat tettek egymás irányába. Mikor pedig felmentünk az emeletre, a bátyám lekevert egy pofont a barátomnak. Természetesen ő se volt rest, megragadta a bátyám pulóverét, és rángatni kezdte. Én egyből odaugrottam, szét akartam választani őket, de nem jártam sikerrel. Azután a barátom vállát fogtam meg, és igyekeztem elhúzni a testvéremtől. Aztán magától hátrébb ment, a testvérem a saját szobájába ment, mi pedig az enyémbe. Másnap délelőtt ment el a barátom, a tesómmal nem is találkoztak azóta.
Mit tehetnék most?
Sose kedvelték egymást, tudom, nem is az én dolgom, de azért nem gyűlölködhetnek a végtelenségig.
19L vagyok
Gyűlölködhetnek, de nem szeretném, hogy azt tegyék.
Mármint ezt úgy értettem, nem állapot, ha állandóan ezt csinálják.
"Mikor pedig felmentünk az emeletre, a bátyám lekevert egy pofont a barátomnak."
te meg miért nem adtál egyet a bátyádnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!