Szerintetek műkődhet 20év korkülönbséggel is?
Figyelt kérdés
A nő 19 a férfi 39.2010. aug. 11. 23:24
21/43 anonim válasza:
Ismerős 27 éves lány, 59 éves pasi, házasság, most 2 kicsi gyerek. Nagyon boldogok, de valóban kérdéses, megéri-e a pasi a gyerekei diplomaosztóját?
Viszont azt gondolom, hogy ha van 10-20 boldog évük, amennyi jut, az jobb, mint egy rossz házasság egy hasonló korú fiúval. (Persze nem törvényszerű, hogy rossz legyen, de benne van, hiszen a férjében találta meg a szerelmet, nem másban.) Csak tisztában kell lenni a következményekkel.
22/43 anonim válasza:
Igen. Nálunk 15 év a korkülönbség, soha nem éreztem még ennyire jól magam valakivel. 5 éve vagyunk együtt, 2 éves a lányunk.
24/43 anonim válasza:
Miért undorítók, kedves utolsó. Te biztos egy boldog feléség vagy egy jó kis látszat pocsolya hőfukú házasságból.
25/43 anonim válasza:
Hát de 30as éveibe ki akar özvegy lenni meg vénemberel csinálni és ápolgatni?Meg nemhiszem hogy 60-70 évesen még dolgozni fog és a nyugdijábol eltartani családot főleg gyerekkel érdekes lenne.Ha már 1x nem a pénzéért mész a vénséghez
26/43 anonim válasza:
Akkor sem undorító, ha még a pénzről is legyen szó.
27/43 anonim válasza:
Akkor még undorítóbb inkább...
28/43 Tubarózsa válasza:
hali! én 20L vagyok párom 46. két éve vagyunk együtt, nemsokára eljegyzés, aztán esküvő. és szeretjük egymást, boldogok vagyunk! nem a pénzért vagyok vele (nem gazdag) és nem is csak a szexre hajt, 1. 3hónap után volt csak + nincs is mindennap meg állandóan. 2. ha csak arra menne miért akarna elvenni? :) lehet hogy mikor én 40leszek ő 66, de nem érdekel, nem fogom ezért elhagyni, ha egyszer Őt szeretem! és még mindig ugyanugy szeretem, mint mikor megismertem! (és ő is szeret engem!)
29/43 anonim válasza:
Ha te 40 leszel lehet élni se fog de mire 45-50 szinte biztos hogy nemfog maradsz egyedül gyerekek,unokák nélkül örök özvegy
30/43 Tubarózsa válasza:
Utolsó: miért nem lehetnének gyerekek? 23.30as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!