Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legemlékezetesebb...

Mi volt a legemlékezetesebb ajándék amit valaha kaptál szüleidtől vagy barátaidtól?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok :)
2010. aug. 11. 22:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy pénztárca, 10 ezer forinttal. Ugyanakkor a húgom (aki féltestvérem) egy számítógépet kapott, ami akkor még nagy dolognak számított...
2010. aug. 12. 08:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimtől egy gyűrű, ami még a nagymamámé volt, de csak néhány darabja volt meg. Megcsináltaták, és álomszép lett. Szintén tőlük 13 évesen kaptam egy kiscsikót. :)

Páromtól egy gyönyörű jegygyűrű. :)))

2010. aug. 12. 10:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Huh.. sok ilyen volt..

Persze legjobban Gyuszikának örültem a kiskutyámnak nagyon szerettem de nővéremnek hála már nem lehet velem =(

Szintén legszebb ajándék Görögországi utazás volt anyukámmal és az egyik tesómmal. Nagyon szerény kis nyaralás volt mert nem volt pénzünk és sajnos ekkor még nem tudtam de anyukám haldoklott, és így még emlékezetesebb és még szebb ez a nyaralás nekem mivel szinte azok voltak az utolsó emlékeim róla, és olyan jó volt hogy még ő is eljutott valahová ahova szeretett volna mielőtt elhunyt. Olyan csodás nyaralásban se azelőtt se azután nem volt részem.

2010. aug. 14. 21:34
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
A laptopom :) Amíg otthon laktam, sosem volt külön, saját gépem, az egész családnak volt egy közös. Amikor külön költöztem, csak nagyon régóta használt gépet tudtam venni magamnak, sokat szenvedtem vele, mert már szinte használhatatlan volt. Aztán apukámtól kaptam egy nagyon nagyon szuper laptopot ajándékba, azt hiszem, ennek örültem eddig a legjobban.
2010. aug. 14. 21:39
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

húú nehéz kérdés, mert anyutól nagyon sokmindent kaptam. Húgomtól az idei Spanyolországi nyaralás, a barátaimtól a tavalyi szülinapi bulim, páromtól a kislányunk meg hogy elvett feleségül most 7.-én:)

22/L

2010. aug. 14. 22:20
 26/31 anonim ***** válasza:

Tesómtól kaptam pöttyös bögrét, mert az volt a jelem az oviban. :)

Barátom meg festett rólunk egy képet.

21/L

2010. aug. 14. 23:19
 27/31 anonim válasza:
Mp4, szamitogep es fenykepezogep. :] Emlekszem,hogy nyar volt...
2010. aug. 15. 11:31
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jó ezeket olvasni, olyan kis vidám sztorik:)

Anyukámtól 9 évesen karácsonyra kaptam Baby Bornt:) Annyira vágytam egy babára de mivel nem volt sok pénzünk álmodni sem mertem volna, hogy egyáltalán kapok...sőt, hogy ilyen drága babát hiszen csak a jobb modú osztálytársaim engedhették meg maguknak. Főleg mai fejjel nagyon meghat a történet.

A barátomtól pedig egy papírból hajtogatott gyönyörű szép virág, mert az sosem hervad el. Hihetetlen, hogy a türelmetlenségével és az ügyetlenségének tudatával leült és csinált nekem valamit a két kezével. A mai napig kint van a polcomon és amikor felébredek az az első amit meglátok:)

L/18

2010. aug. 15. 12:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy kertvárosi 5 szobás ház, a 16. szülinapomra.Ennek 2 éve.
2010. aug. 15. 12:05
 30/31 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 15. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!