Szülők! Mit tennétek, ha a lányotok (16) kulcsra zárná a szobáját?
Ha megbízol benne, tudod,hogy van annyi esze, hogy nem csinál semmi marhaságot akkor én semmit se tennék, mert szerintem a bizalom fontos dolog mind2 fél számára.
De ha ez téged zavar, beszéld ezt meg vele, lehet, hogy csak szeretne magának egy privát zónát.
Azt gondolnám, hogy neki is van magánélete.
Az én családom kopogás nélkül nyitogatott mindaddig, amíg nem kezdtem a szobámat zárni. Szégyenlős tini voltam, és most se szeretek előttük öltözni, még akkor se, ha ők pelenkáztak.
ja néha én is bezártam, ha elmentem otthonról...
nem volt jobb dolguk a szüleimnek,minthogy
1. átrendezzék a szobámat- nem találtam meg semmit
2. elvették a cuccaim, elolvasták a leveleim, hamarabb,mint én,néha nem is kaptam meg
3. szivattak,hogy milyen a szobám
4. belenéztem a cuccaimba,felelősségre vontak,kritizáltak
tök hülyék voltak!sose hagytak békén! még levegőt se lehetett venni,mert akkor nyomatták,hogy na mi nem tetszik? biztos utálsz minket? tiszteletlen vagy.. neked semmi se jó
á nem baj,hogy egy szót nem szóltam,csak lélegzem
paranoiásak voltak
ezért is kutattak gondolom
engem érdekelne kérdező, hogy neked,mint szülőként miért fontos,hogy bezárja az ajtót?
én már hozzászóltam 2x gyerek szemszögéből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!