Hogyan fogadnád azt, ha a szüleid a válásuk után pár nappal már új partnerrel lennének ?
Megértem azt is amit az első válaszoló írt, de nekem mindkét ember nagyot esne a szememben emberileg.
Rengeteg ilyen esettel találkozom a munkám során, és próbál mindenki megértő lenni, de attól még ugyanolyan patkányság mint szakítás után 1 héttel már mást csókolgatni.
3# Nem minden esetben a konnyuveruseg az ok. Nincs azzal baj ha a hazastarsak mar nem szeretik egymast, elvalnak es uj parjuk lesz. Mindnekinek jar a boldogsag, ha van gyerek, ha nincs. Az a k^rvalkodas mikor apad/anyad a csalad MELLETT titokban tart szeretot, az elvalas helyett, mert neki igy kenyelmes.
4# Milyen patkanysag? Ha mar a kapcsolat/hazassag soran megvolt az elhidegules, esetleg volt mar mas jelolt (de nem tortent semmi koztuk addig) akkor teljesen normalis hogy valas utan 1 hettel mar mast csokolgatnak. Vagy kell varni 1 evet mintha megozvegyultek volna? Ha nincs torvenybe irva akkor felesleges ezen pampogni.
Négyes vagyok, ha teljesen elhidegültek és NEM történ semmi a házasság alatt akkor az megint más és elfogadható.
Én úgy értettem, hogy a legtöbb esetben már házasság alatt is megy a félrekefélés sunyiban aztan persze válás után pár nappal nyíltan. Ezt tartom patkányságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!